Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Oι Χαϊνηδες στο Fuzz Club στον Ταύρο

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, οι Χαϊνηδες, κάνουν ένα παράξενο ταξίδι, με διαφορετικούς και ενδιαφέροντες σταθμούς καλύπτοντας το φάσμα από την κρητική μουσική μέχρι και την… ακροβασία.

Σε κάποιον σταθμό συναντούν το ιστορικό συγκρότημα των Mode Plagal και την ομάδα χορού και ακροβασίας Κι όμΩς Κινείται.

Όπως λένε οι Χαϊνηδες, η ζωή και η τέχνη είναι μια μεταδιδόμενη ταλάντωση. Στην παράσταση «Θεοί και Δαίμονες» η ταλάντωση έχει μεγάλο πλάτος - από τον κρητικό ήχο μέχρι τις τζαζ παραπομπές, από το βαλκανικό πανηγύρι μέχρι τις ροκ εξάρσεις, από το Λόρκα μέχρι τους Σούφι και από το χορό μέχρι την ακροβασία.

Σε αυτό το παράξενο ταξίδι περιπλέκονται παραδόσεις, ρυθμοί, ηχοχρώματα, αρχετυπικά σύμβολα, αρχαίοι και σύγχρονοι μύθοι, μυσταγωγία και έκσταση.

Θεοί, μάγοι, γητευτές, ακροβάτες, αντάρτες, φτωχοδιάβολοι, τίγρεις, γεράκια, κουρσάροι και ληστές παρελαύνουν μπροστά σας, αιώνιοι ταξιδιώτες, που ενσαρκώνονται από ένα θίασο δεκαπέντε αμετανόητων τσιρκολάνων.

Πολλά διαφορετικά όργανα (φυσικά και ηλεκτρικά), σώματα δονούμενα και αιωρούμενα, σε μια παράσταση άκρως επικίνδυνη γι αυτούς που θέλουν να ζουν συνηθισμένα…

Τιμή εισόδου : 15€
Ώρα 20:00

Fuzz Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1 (Λεωφ. Πειραιώς & Λεωφ. Χαμοστέρνας) ΤΑΥΡΟΣ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com