Ένα δημοσίευμα από το blog ΜοσχατουΠολις μας έκανε να προβληματιστούμε για την εγκατάλειψη της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στο Μοσχάτο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίας.
Οι εικόνες δείχνουν πραγματικά μια εγκαταλελειμμένη πλατεία στο έλεος του καιρού.
Καταλαβαίνουμε ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Όμως θεωρούμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο ένα απόγευμα καθαριστές του Δήμου να ασχοληθούν για 3 με 4 ώρες πραγματικά με τον χώρο αυτό .
Να θυμίσουμε ότι το κτήριο που θα δείτε στην φώτο με τα τόσο πολλά graffiti μουτζούρες δεν είναι άλλο από το Δημοτικό ωδείο Μοσχάτου αλλά και ο χώρος που στεγάζεται το ΚΑΠΗ.
Οι εικόνες δείχνουν πραγματικά μια εγκαταλελειμμένη πλατεία στο έλεος του καιρού.
Καταλαβαίνουμε ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Όμως θεωρούμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο ένα απόγευμα καθαριστές του Δήμου να ασχοληθούν για 3 με 4 ώρες πραγματικά με τον χώρο αυτό .
Να θυμίσουμε ότι το κτήριο που θα δείτε στην φώτο με τα τόσο πολλά graffiti μουτζούρες δεν είναι άλλο από το Δημοτικό ωδείο Μοσχάτου αλλά και ο χώρος που στεγάζεται το ΚΑΠΗ.
δειξε και τον πεζόδρομο της κνωσσου.. Αλλο χαλι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑντρεα ακους?
Είμαι κάτοικος της Ελευθερίας. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Το πρόβλημα είναι οτι το βράδυ δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα εκεί. Όταν υποβαθμίζει μία πλατεία είτε αθελά σου, είτε γιατί δεν υπάρχουν λεφτά ή κτλ είναι λογικό να συχνάζουν και άνθρωποι υποβαθμισμένοι και σε αυτή. Πρέπει να το κοιτάξουνε λίγο πιο στενά το θέμα
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπητοί φίλοι εμείς όταν λέμε κάτι δεν το λέμε μόνο και μόνο για να κάνουμε αντιπολίτευση.Τα λέμε για να γίνει επιτέλους κάτι.Οι του δήμου αποφαίνονται με απαξιωτικό τρόπο όταν εμείς αναδεικνύουμε θέματα μεταχειριζόμενοι κινητά παπαγαλάκια λέγοντας το α ή το β.Το συγκεκριμένο θέμα το έχω θέσει μαζί με άλλα από την εποχή Παπαντώνη αλλά πάντοτε συναντούσα τοίχος και κάλυψη υπευθύνων.Συγκεκριμένα τους πρότειναμε άμεση επισκευή πλατειών,καθαρισμό αυτών,και λειτουργία συντριβανιών που δίνουν άλλη όψη και άλλο χαρακτήρα σε μια πλατεία.Το πρόβλημα των πλατειών είναι γενικευμένο σχεδόν και προς την κατεύθυνση της πίεσης της δημοτικής αρχής θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι.Μπράβο και σε σας που αποφασίσατε να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση.Όλοι μαζί αν πιέσουμε ίσως αναγκάσουμε κάποιους να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΛΛΑ LIKE ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε παιδιά. Να βάλω ένα άλλο θεμαστο τραπέζι. Για τους Χ ή Ψ λόγους δεν μπορεί ο Δήμος να τα φτιάξει όλα αυτά. Υπάρχουν υπάλληλοι του Δήμου όμως που πληρώνονται στα κτήρια αυτά. ( ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ) Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το χάλι στο κτηριό τους. Συγνώμη δηλαδη. Εαν έπερνε λίγο οινοπνευμα με χαρτί ένας υπάλληλος απο εκει και τα καθαρίσει τι έγινε; Απο το να κάθεται και να μην κάνει τις περισσότερες φορές τίποτα γιατί να μην ασχοληθεί με το κτιριό; στην καφετέρια που δουλεύεις σε προσλαμβάνουν για σερβιτορο αλλά όταν δεν έχει δουλεία , σφουγγαρίζεις, ξεσκονίζεις, πλένεις το μαγαζί. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΤΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπητοί συμπολίτες μας του Μοσχάτου, συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια και στον Ταύρο. ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ!
ΑπάντησηΔιαγραφήAS STEILEI KAMIA EPISTOLI O DIMARXOS!!! MPOREI NA TA FTIAXEI OLA ME TIS EPISTOLES TOY......... XYPNATE DEN KANEI GIA TIPOTA!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι το επόμενο ποιο είναι φίλε 6:04; Να πάρει ο υπάλληλος και την μπατανόβουρτσα για να περάσει τους εξωτερικούς χώρους ένα φρεσκαρισματάκι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΥ.Γ. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος για να μην υπάρξει παρεξήγηση.
Γιατί κακό θα ήταν 4,48; Το παράδειγμα που είπε ο φίλος 6,04 κρύβει μία αλήθεια. Ο Σερβιτόρος που κατα 99% δεν είναι ασφαλισμένος ούτε ένσημα του κολάνε όταν δεν έχει δουλεία πλένει όλο το μαγαζί και κάνει λάτζα μεχρι και το βράδυ. Γιατί ο εργαζόμενος που έχει και ασφάλιση και ένσημα από την στιγμή που δεν κάνει τίποτα να μην ενδιαφερθεί και λίγο με το μέρος που τον συντηρή και τρώι ένα κομμάτι φαι; Δεν είναι παράλογο
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαράλογο δεν είναι 5:13 αλλά αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να διώξουμε τους συντηρητές οι οποίοι θα αρχίσουν να κάθονται. Εγώ λέω ότι εφόσον είμαστε όλοι αναγκασμένοι να πληρώνουμε σαν Έλληνες φορολογούμενοι τόσες ειδικότητες στο Δημόσιο να υπάρξει ένας μηχανισμός που θα ελέγχει και θα επιβάλλει την σωστή εκτέλεση καθηκόντων. Και όχι να ακολουθούμε τα κακά παραδείγματα μιας ιδιωτικής επιχείρησης, γιατί με τον τρόπο αυτό γυρνάμε πίσω σε άσχημα χρόνια. Τώρα θα με ρωτήσεις, "γιατί, τα χρόνια που διανύουμε είναι καλά;" και θα χεις δίκιο.
ΑπάντησηΔιαγραφή