Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Σχόλιο για το Δελτίο τύπου του Δημάρχου από την Eπιτροπή Kατοίκων Ταύρου

Η επιστολή-απάντηση του Δημάρχου είναι στη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να επισημάνουμε τα παρακάτω:

(1) Εκτός από τα σκραπατζίδικα όπου τα νομικά αποτελέσματα είναι θετικά (με σημαντική καθυστέρηση), η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ έχει προβεί και σε άλλες καταγγελίες για μια εταιρεία διαχείρισης μπαζών και κάποια "κρυφά" χυτήρια που προβαίνουν σε διαφόρων ειδών καύσεις πλησίον του Β΄ Δημοτικού Σχολείου. Προς το παρόν δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση γι'αυτές τις περιπτώσεις.

(2) Συμφωνούμε με την υπευθυνότητα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η νομική του υπηρεσία την άσκηση μηνύσεων σε πολιτικά πρόσωπα και υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όμως, κανείς δεν μπορεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχουν ΕΝΟΧΟΙ για τη βάρβαρη καταπάτηση των δικαιωμάτων μας, την ανεπανόρθωτη ζημιά στην υγεία μας, την οικονομική ζημιά που έχει υποστεί η περιοχή (πτώση εμπορικών αξιών ακινήτων, απομάκρυνση υγειών επενδυτών κ.λ.π.)

(3) Είναι απαραίτητη η περιμετρική φύλαξη του καταυλισμού και η σύλληψη των μαφιόζων που εισάγουν το παράνομο υλικό που καίνε οι ΡΟΜΑ.

(4)Να προχωρήσουν επιτέλους οι μετρήσεις διοξινών και μικροσωματιδίων και να ανατεθεί υγειονομική μελέτη στα πρότυπα του Ασωπού (αποφάσεις Δ.Σ.).

(5) Πρέπει να καταγγελθεί η ανεύθυνη στάση και ο χαμαιλέωντισμός του κυρίου Καμίνη που αρνείται να φέρει το θέμα στο Δ.Σ. της Αθήνας.

1 σχόλιο:

  1. Απ' την μεριά μου σαν δημότης του Ταύρου θέλω να σας συγχαρώ για το έργο σας όλα αυτά τα χρόνια. Το γεγονός και μόνο ότι απαλλαγήκαμε από έναν γνωστό <> πλησίον του Β' Δημοτικού στον Ταύρο, είναι μεγάλο επίτευγμα. Είμαστε μαζί σας και θέλουμε να το γνωρίζετε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com