Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Ταυριώτης Μιχάλης Παούρης αποθεώθηκε στην Γαλλία δίπλα στον Meola

Εδώ και ένα χρόνο σας γράφουμε για ένα παιδί της γειτονιά μας με τεράστιο ταλέντο στο μπουζούκι και γενικότερα στην μουσική.

Ο Μιχάλης Παούρης καλέστηκε στην συναυλία του γνωστού Al Di Meola στην Γαλλία και συνόδευσε με το μπουζούκι του σε jazz ρυθμούς το γνωστό τζαζίστα.

Το κοινό αποθέωσε τον Μιχάλη ενώ ο μουσικός του συγκροτήματος Fausto Beccalosi έχει μείνει με ανοικτό το στόμα την ώρα που παίζει το παιδί θαύμα από τον Ταύρο.

Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει άλλος τζαζ κιθαρίστας στον κόσμο με περισσότερες διακρίσεις από τον Al Di Meola  ενώ θεωρείται  ένας από τους πιο χαρισματικούς κιθαρίστες των τελευταίων τριάντα ετών.





Απολαύστε το παιδί από τον Ταύρο που μας κάνει κάθε μέρα και πιο υπερήφανους


6 σχόλια:

  1. eisai kavla mixali. Ti na pw??????????sorry gia tin leksi alla den kserw ti allo na pw!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχάλης είσαι θησαυρός. Εχείς πάει το μπουζύκι σε άλλα τοπία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Μπουζούκι στην άλλη διασταση του!!! Μπράβο ρε Μιχαλάκη, Μας κάνεις όλους υπερηφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧ, ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα ήθελα πολύ να γνωρίσω αυτόν τον καλλιτέχνη που έχει βγάλει ο Ταύρος & μας τιμά ιδιαίτερα όχι μόνο στον Ταύρο, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.Προσωπικά δεν γνωρίζω το παλλικάρι, μπορεί και λόγω ηλικίας βέβαια. Πάντως Μιχάλη μου προσωπικά σ'ευχαριστώ που μας κάνεις περήφανους. Θέλω να σε γνωρίσω επειδή δεν γνωρίζω τις υποχρεώσεις σου, αφήνω τηλ. για όποιον γνωρίζει 210-3402257 Καραφωτιάς Πέτρος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com