Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Μαλτίδης προπονητής του ΑΟΠ Μοσχάτου βάζει στόχο την Α2

Την πρώτη της συγκέντρωση θα κάνει αύριο Δευτέρα (19.00) η ανδρική ομάδα του Μοσχάτου που βάζει στόχο την άνοδο στην Α2 ανδρών...

έχοντας νέο προπονητή τον Ανέστη Μαλτίδη που πήρε την σκυτάλη από τον Κυριάκο Γρηγορακάκη.
 
Η ομάδα έκανε ριζική ανανέωση και από την σεζόν 2010-11 έμειναν μόνο τέσσερις παίκτες (Ρεμούνδος, Στυλιανού, Κουτσούλης, Κουμνιώτης).
 
Ηρθαν οι Αραμπατζής, Χριστοφοράκης, Τσαλκάνης και από τον Οδυσσέα, ο Πανδής από την ΑΕΚ, ο Τσότρας από τον Εθνικό, Πολυζώης, Γιάννης και Θέμης Κόντος από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Κοτσαμπάσης από τον Πανερυθραϊκό, Μήττας από την Μεταμόρφωση. 

«Στόχος η Α2»
«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Με τις ανακατατάξεις που θα γίνουν θέλουμε ο σύλλογος να μην επιστρέψει στα τοπικά αλλά να ανέβει στην Α2.

 Εχουμε καλό σύνολο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε ατυχίες», είπε ο προπονητής του Μοσχάτου Ανέστης Μαλτίδης.

ΑΟΠ Μοσχάτου
Προπονητής: Μαλτίδης Ανέστης. Β΄προπονητής:

Ηρθαν: Αραμπατζής Ηλίας (ακραίος από Οδυσσέα), Χριστοφοράκης Χρήστος (πασαδόρος από Οδυσσέα), Αλέξανδρος (πασαδόρος από Οδυσσέα), Μήττας Κώστας (ακραίος από Μεταμόρφωση), Πανδής Βασίλης (κεντρικός από ΑΕΚ), Κοτσαμπάσης Κώστας (λίμπερο δανεικός από Πανερυθραϊκό), Πολυζώης Απόστολος (κεντρικός από Θρίαμβο Χαϊδαρίου), Κοντός Θέμης (λίμπερο από Θρίαμβο Χαϊδαρίου), Κοντός Γιάννης (ακραίος από Θρίαμβο Χαϊδαρίου), Τσότρας Παναγιώτης (κεντρικός και διαγώνιος από Εθνικό Π.), Τσαλκάνης Αλέξανδρος (πασαδόρος από Οδυσσέα).
 
Εμειναν: Φωτής Κορλός (κεντρικός), Ρεμούνδος Γιώργος (λίμπερο), Στυλιανού Γιάννης (ακραίος), Κουτσούλης Κώστας (διαγώνιος), Κουμνιώτης Νίκος (ακραίος).

Εφυγαν: Σωτηράκης Στράτος, Χριστοδουλάκης Στέφανος, Παπαποστόλου Κώστας, Χατζηλάκος Κώστας, Κίσκηρας Αντώνης (Απόλλων Αθ.), Κατσανεβάκης Μανώλης, Καλαϊτσίδης Γιάννης, Πανάγος Ανδρέας, Αδαμόπουλος Ευθύμιος, Μαρκόπουλος Αγγελος, Μαρκόπουλος Ηλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com