Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Θέλω και εγώ να γίνω Δημοτικός Αστυνόμος. Κατά προτίμηση στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου!

Την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας, έχουν μείνει άνεργοι και παρακαλάνε ακόμα και ικετεύουν για μία δουλειά, κάποιοι Δημοτικοί υπάλληλοι παίζουν με το καλαμάκι  του φραπέ τους!
Τελικά τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σε αυτήν την χώρα. Σε πρόσφατη επιίσκεψη μου στο Δημαρχείο για την έκδοση κάποιου πιστοποιητικού και περιμένοντας στη σειρά, είχα την ευκαιρία να παρατηρήσω τα «τεκτενόμενα» στο ισόγειο του κτιρίου.

Στο συγκεκρίμενο χώρο, ο οποίος αποτέλεί και τη «βιτρίνα» του Δημαρχείου, διάφορα περίεργα συμβαίνουν.Είχαμε αναφερθεί και σε παλιότερο άρθρο μας για την υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά δεν περίμενα να δω μιαν είκονα αποχαύνωσης και ώρας διαλείμματος στον απομονωμένο χώρο των Δημοτικών Αστυνόμων!

Ως απάντηση  σε ανάρτηση επώνυμου Μοσχατιώτη  σε γνωστό Μοσχατιώτικο blogspot, όπου αναφερόταν στη διαχωριστική γραμμή του θεσμικού ρόλου του Δημάρχου απο του Αστυνομικού Διευθυντη, αντιπαραθέτουμε τις εικόνες των:

α) Σπασμένων βιτρινών και μαγαζιών
β) Iερόδουλων που κάνουν πιάτσα ανενόχλητες στην πόλη μας
γ) Τσαντάκηδων που κλέβουν γιαγιάδες μέρα μεσημέρι, καθώς και άλλων περιστατικών!

Ας αρχίσουν κάποιοι να δουλεύουν όπως πρέπει και να σηκωθούν από τις καρέκλες τους, γιατί ο κοσμάκης έχει αρχίσει και τρελαίνεται μαζί τους και ειδικά οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι του ιδιωτικού τομέα!

moschatodaily.gr

4 σχόλια:

  1. Παιδια υπάρχει πρόβλημα. Δεν δουλεύει κανένας. Είναι τρομερό αυτό. Με φραπεδιά πρωί μεσημέρι. Αυτό γινόταν και επι εποχής Παπαντώνη. ο νέος Δήμαρχος θα πρέπει να το κοιτάξει καλύτερα το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Σιγά μην αλλάξει η Ελλάδα. Έτσι τους έμαθε ο Παπαντώνης έτσι θα συνεχίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΘΑ ΤΑ ΞΥΝΑΝΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Δουλεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E kala ειναι γνωστοι οι αραχτοι στον Δήμο, χρόνια. Τους βλέπουμε ολοι

    Αντρεα που εισαι;
    Θα βάλεις τάξη; ή τα ψηφαλακια ειναι πολλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com