Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Επιτρόπου Ε.Ε με τον Μιχάλη Κακογιάννη στον Ταύρο

Η κ. Ανδρούλα Βασιλείου Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη. 

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, ο Μιχάλης Κακογιάννης και τα στελέχη του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης υποδέχθηκαν την  Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία, κ. Ανδρούλα Βασιλείου.  

Η κ. Βασιλείου ξεναγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος και  ενημερώθηκε λεπτομερώς  για τις μέχρι σήμερα δράσεις και το μελλοντικό προγραμματισμό του.

 Στη συνάντησή της με τον  Μιχάλη Κακογιάννη, αφού του μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχές του Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου κ. Dieter Kosslick,  δήλωσε  ενθουσιασμένη και συγκινημένη για τη μεγάλη προσφορά του ίδιου και το πλούσιο έργο του Ιδρύματος, και  διατύπωσε σειρά  συγκεκριμένων προτάσεων ανάπτυξης συνεργασίας με ευρωπαϊκούς και διεθνείς πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς φορείς σε δράσεις κοινού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

Η Επίτροπος,  στην επίσκεψή της αυτή, που ανοίγει νέους ορίζοντες στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης συνοδευόταν από συνεργάτη της αλλά και τον σύζυγό της, πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργο Βασιλείου. 

****
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com