Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Οι Haggard σήμερα 11/5 στο Fuzz Club στον Ταύρο

Οι Haggard, ο Assis Nasseri και οι μουσικοί του, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων τους επί σκηνής έρχονται να συνταράξουν το Ελληνικό κοινό σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 στο Fuzz Club στον Ταύρο.

Το συγκρότημα που καταφέρνει να συνδυάζει folk, κλασική, αναγεννησιακή και μεσαιωνική μουσική, με ξεχωριστό και μοναδικά όμορφο τρόπο, μένοντας πάντα πιστό στο death - metal, θα κατακλύσει τη σκηνή του Fuzz Club.

Οι όμορφες μελωδίες των εγχόρδων συνδυάζονται με τα σκληρά κιθαριστικά riffs, η φωνή της σοπράνο δένει αρμονικά με την βαθιά φωνή του Nasseri. Η 'πεντάμορφη' κυριολεκτικά συναντά το 'τέρας'.

Οι Haggard δημιουργήθηκαν το 1991 από τον Assis Nasseri. Ο Assis γνωρίζει πώς να δημιουργεί περίπλοκες μελωδίες, ένα μουσικό αμάλγαμα κλασσικών και σκληρών ροκ οργάνων.

Με φωνητικά βασισμένα στην αλληλεπίδραση ανάμεσα στα μοχθηρά γρυλίσματα της φωνής του Assis και στις περίτεχνες κλασικές φωνές, οι Haggard, όχι μόνο προκαλούν μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρά αλλά και διηγούνται συγκλονιστικές ιστορίες με έναν απίστευτο τρόπο.

Στην 'Best Of' περιοδεία τους, οι Haggard θα ερμηνεύσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο set. Πάντα ανήσυχοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μελωδίες παραμυθένιες μέσα από τα μουσικά τους παντρέματα εξιστορώντας τη δική τους αλήθεια για ανθρώπους σπουδαίους μέσα από μια άλλη οπτική.

Ο Asis Nasseri, με τους 'έμπιστους' του, έρχεται να μας αφηγηθεί με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ιστορίες βγαλμένες από τους αιώνες, τότε που το καλό μάχονταν με το κακό, το σκοτάδι με το φως…

Είσοδος 25 Ευρώ
Ώρα έναρξης:9:30 μ.μ
Fuzz Club. Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 1 (Λεωφ. Πειραιώς & Λεωφ. Χαμοστέρνας) ΤΑΥΡΟΣ

Δείτε Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com