Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου σχετικά με το Φεστιβάλ στον Ταύρο

Δελτίο τύπου μας απέστειλε το γραφείο τύπου του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου "Σχετικά με το Αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ στο Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο σήμερα 6/5 και Σάββατο 7/5"

( Πατήστε επάνω στο Δελτίο για να το δείτε σε πραγματικό μέγεθος )

5 σχόλια:

  1. Εχθές 7/5/2011 ΔΕΝ τηρήθηκε το ωράριο κοινής ησυχίας. Μην πιστεύετε ανακοινώσεις και δελτία τύπου. Η δυνατή μουσική σταμάτησε μετά τις 6:30 το πρωί. Και είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς το απόγευμα. Όποιος δεν πιστεύει ας περάσει σήμερα να το διαπιστώσει και μόνος του.
    Ελπίζω το μήνυμα να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ήξερα πως δεν θα μπορούσε να τηρηθεί η ώρα. Είναι μέσα σε μια μικρή πόλη και κάθε σπίτι που υπάρχει κοντά στην περιοχή θα είχε πρόβλημα. Όμως εμένα δεν με νοιάζει γιατί ο κόσμος που βρέθηκε στον Ταύρο (κοντά στις 10.000) εχθές από όλη την Αθήνα πέρασε πολύ καλά δεν το έχει δει η πόλη μου ούτε στο ονειρό της. Το όνομα Ταύρος ακούγεται σε όλη την Αθήνα! Για εμένα
    αυτό είναι αρκετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέοι μωρε είναι . Ενα διημερο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ από τον Ταύρο είμαι και τέτοιου είδους δημοσιότητα να μας λείπει. Δεν πειράζει, ακουγώμαστε στα Ταύρεια κι αυτό φτάνει. Τουλάχιστον τότε μέχρι τις 11μιση 12 το βράδυ έχουν τελειώσει. Εχθές μας πήραν τα αυτιά μέχρι τις 6μιση το πρωί. Κι ας έρθει κάποιος να μας βγάλει ψεύτες. Αν ο νέος δήμαρχος πιστεύει ότι έτσι θα προβάλει τον Δήμο, τότε ίσως θα έπρεπε να το κάνει στο Μοσχάτο, στην πόλη του. Υπομονή και σήμερα συντοπίτες Ταυριώτες και μετά τέλος μια και καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές του Δήμου..
    Την τήρηση του ωραρίου κοινής ησυχίας το αναφέρουν ως ανέκδοτο?
    Παρασκευή 6 / 5 ως της 5 το πρωί βαράγανε και ενοχλούσαν πάρα πολλά μέτρα μακριά, αλλά όχι τόσα ώστε να ενοχλήσουν τον κύριο Δήμαρχο.
    Το «δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης» το μυρίσαμε αρκετά μακριά τα ντουμάνια από το χασίσι που καπνίζουνε δεν είναι ιδεολογία είναι κακός η καλός παράνομη πράξη που λαμβάνει μέρος σε οργανωμένο χώρο του δήμου και σε αυτό πρέπει να απαντήσουν απ το δήμο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com