Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ήττα ο Φωστήρας, Θρίαμβος του Άγιαξ Ταύρου με ανατροπή

Νέα Ιωνία-Φωστήρας 2-0
Κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία έχει η Νέα Ιωνία, που κέρδισε δίκαια με 2-0 τον Φωστήρα.

Μόλις στο 16' ο Βλασερός με βολέ άνοιξε το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 37' όταν ο Χίσο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με πλασέ.

Οι 'κυανοκίτρινοι' έφτασαν σε ένα δεύτερο γκολ χάρις σε όμορφη ατομική προσπάθεια του Μπαλάσκα στο 73', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φωστήρας είχε νέο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Μπεθάνη. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Μακρής (ΣΔ Αργολίδας).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Χαρακτινός, Αχμέτ, Χρόνης, Μαντζώρος, Μαντούσης, Τσουτσουδάκης (89' Πετούσης), Ογκμπουε, Μουκίδης, Μπαλάσκας, Βάσος (87' Ελμαλόγλου), Βλασερός (79' Ατματσίδης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Ορφανίδης, Κατσάνης (83' Πετρίτσης), Κορκοτζέλος (49' λ. τρ. Καρλής), Βασιλείου, Τερζής, Γκιάτης, Χίσο, Τζαναβάρας (87' Καραγιάννης), Σταματέλλος, Μπεθάνης, Σιάσος.

Αγιαξ Ταύρου-Περιστέρι 3-2
Με έναν Χαλίλι από... άλλον πλανήτη ο Αγιαξ Ταύρου κέρδισε με 3-2 τον ΑΟ Περιστερίου, ίσως στο σημαντικότερό του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 22άχρονος φορ πέτυχε χατ τρικ και 'καθάρισε' την υπόθεση νίκη για την ομάδα του Ταύρου, που κάθε χρόνο αποδεικνύεται... ατσάλινη.

Το ματς ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους Περιστεριώτες, καθώς πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 21' μετά το αυτογκόλ του Κωτσιόπουλου. Παρά το σοκ που υπέστησαν, οι ποδοσφαιριστές του Αγιαξ βρήκαν το σθένος και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση στο α' ημίχρονο.

Με ισάριθμα τέρματα στο 26' και στο 38' ο Χαλίλι έφερε την ανατροπή, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης έγραψε το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι και το κατάφεραν στο 80' όταν ο Μπέλης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που παραχώρησε ο Αγγελακόπουλος. Παρ' όλα αυτά, ο Αγιαξ κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα (3-2) και πανηγύρισε μία σπουδαίας σημασίας νίκη. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Διαμαντόπουλος (ΣΔ Πειραιά).

ΑΓΙΑΞ: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Αγγελακόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Κωτσιόπουλος, Θεοφάνους, Γιακαλός (87' Λαμπρινάκος), Χαλίλι (84' Γεωργίου), Τσαραούσης (90' Κατσιώνης), Μιχαηλίδης

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Παπαδόπουλος (66' Δρίβας), Πλέστης Π. (49' Παπαδόπουλος), Βασίλογλου, Ποστόλης, Συμεωνίδης, Κερμαλής (70' Παγιαζίτης), Μπόσιος, Μπονιάκος, Νησαριώτης, Μπέλης, Γκαβασιάδης.
 
periferiako

2 σχόλια:

  1. να σημειωθεί ότι τα πρώτα δύο γκολ του άγιαξ μπήκαν με πάσα εκ δεξιών από τον Θεοφάνους.Ευχαριστώ! :) Έλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΆΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΖΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΕΛΛΗ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΙΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com