Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τέλος το σενάριο για επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου

Σχεδόν πέντε μήνες μετά την βραδιά θρίλερ των δημοτικών εκλογών, το Εκλογοδικείο έρχεται σήμερα και δίνει οριστικό και αμετάκλητο τέλος σε αυτό το κεφάλαιο, δικαιώνοντας τον Βασίλη Σπανάκη και τον συνδυασμό του.

Στο θέμα των 2 ψήφων διαφοράς με τον συνδυασμό του Άρη Κρεμμύδα, ο Βασίλης Σπανάκης κερδίζει την υπόθεση, αφού μετά την εξέταση των εγκύρων και των άκυρων ψηφοδελτίων, η τελική διαφορά είναι 3 ψήφοι για τους συνδυασμούς. Ο συνδυασμός του Βασίλη Σπανάκη έχει 3612 έγκυρα ψηφοδέλτια και ο συνδυασμός του Άρη Κρεμμύδα 3609 έγκυρα ψηφοδέλτια και παραμένει στην 3η θέση.

Κάθε σενάριο για επαναληπτικές εκλογές τελειώνει (αν ποτέ υπήρξε στην πραγματικότητα) με την σημερινή εξέλιξη.

Η δεύτερη δικαίωση του Βασίλη Σπανάκη έρχεται στο θέμα της έδρας που διεκδικούσε από τον συνδυασμό του, ο Αντώνης Λιβάνιος (από τον συνδυασμό του Δημήτρη Σούτου). Η ένσταση του κ. Λιβάνιου απορρίπτεται και έτσι η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει ως έχει.

πηγή: Μοσχάτο Live!

3 σχόλια:

  1. Πανουλη πως νιώθεις που είσαι η ουρά του Οικονομου;;; Μήπως του έχεις δώσει και στοιχεία σύνδεσης στο blogs σου να ποστάρει μόνος του;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα πόσο κομπλεξικοί θεέ μου. Τόσο μένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλοι ζηλεύουνε τους πρώτους. μην σας νοιάζει. συνεχίστε όποιοι και να είστε πίσω απο τα 2 blogs. Εμείς σας παρακολουθούμε. και εσυ Μοσχάτο Ταύρος life να ξέρεις οτι σε ξέρουν παρα πολύ στον Ταύρο. Η ενημέρωση σας είναι απαραίτητη στο Δήμο μας. Το θέμα ομως του άρθρου ειναι άλλο. Τουλάχιστον έτσι το μεταφράζω εγώ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com