Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Με 25 πόντους διαφορά ηττήθηκε ο Αίολος Ταύρος 2006

Η διαφορά των 20 πόντων με την οποία ηττήθηκε ο Αίολος Ταύρος 2006 από τον Αετό Γ.Α.Σ τη χθεσινή μέρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, σύμφωνα με τον προπονητή των γηπεδούχων, Θοδωρή Ορφανίδη.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε, προ λίγου, στην «ΑΘΛΗΣΗ» πως η ομάδα του μπορεί να κέρδιζε τον αντίπαλο της αν δεν τραυματιζόταν ο Μουχίμουγλου, κατά τη διάρκεια του ματς, ή αν δεν αποσυντονίζονταν οι παίκτες του στο δ’ δεκάλεπτο.

«Ο Μουχίμογλου τραυματίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του α’ μέρους και αυτό επηρέασε την απόδοση μας. Αν ο Μουχίμογλου δεν τραυματιζόταν το τμήμα μου μπορεί να κέρδιζε, καθώς στο πρώτο μέρος προηγούταν στο σκορ με 40-38. Ακόμα, ο Παναγιώτης Δαουλάρης αγωνίστηκε με δύο προπονήσεις κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

 Επίσης, χθες αγωνίστηκε ο γκαρντ, Απόστολος Καραγιάννης, δίχως την πραγματοποίηση κάποια προπόνησης, καθώς υπέφερε από ασθένεια μέχρι την περασμένη Πέμπτη. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα μου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση μέχρι το τέλος του γ’ δεκαλέπτου, στο οποίο το τμήμα μου αποσυντονίστηκε.

Η διαφορά των 25 πόντων στο σκορ μας αδικεί, αφού στο δ’ δεκάλεπτο ο Καραγιάννης αποχώρησε από το ματς με 5 φάουλ, ενώ χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες της εφηβικής ομάδας»,

ήταν τα λόγια του Θοδωρή Ορφανίδη, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ» πριν λίγη ώρα.

 Η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Αίολου Ταύρου 2006, την οποία προπονεί ο Θοδωρής Ορφανίδης, πρόκειται να κοντραριστεί την Τρίτη στις 21.30 με την Α.Ε Ψυχικού εκτός έδρας, ευελπιστώντας να πετύχει μια ακόμα νίκη στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Το παιδικό συγκρότημα, το οποίο έχει αναλάβει ο κόουτς, Παναγιώτης Σκαρίμπας, πρόκειται να κοντραριστεί με το αντίστοιχο τμήμα της Α.Ε Ψυχικού στις 20.15 εκτός έδρας.


ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 60 (40)
ΑΕΤΟΣ Γ.Α.Σ 85 (38)

 athlisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com