Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Email Αναγνώστη: Καταγγελία για μάντρα απέναντι από το 2ο Δημοτικό Ταύρου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Ταύρος, 8/12/2011 

Σήμερα( εχθές ) το πρωί πηγαίνοντας το παιδί μου στο σχολείο είδα καπνούς να βγαίνουν από μια μάντρα που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του 2ΟΥ Δημοτικού σχολείου Ταύρου και μια φοβερή δυσοσμία είχε ήδη εξαπλωθεί στο προαύλιο χώρο του σχολείου.

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και πήγα επιτόπου για να δω τι ακριβώς συμβαίνει.

Όταν μπήκα μέσα σ’αυτή τη μάντρα, που εξωτερικά είναι προσεκτικά καλυμμένη με ψηλές λαμαρίνες, η εικόνα που αντίκρισα ήταν, δυστυχώς όχι άγνωστη σε μένα, ένα οικόπεδο γεμάτο με παλιοσίδερα, τεμάχια από παλιά αυτοκίνητα, λάστιχα κ.α. και στη μέση ένα βαρέλι όπου ο υπάλληλος που βρισκόταν εκεί έκαιγε τα διάφορα υλικά.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι την ώρα που 240 παιδιά και 20 δάσκαλοι έκαναν μάθημα, ακριβώς δίπλα, ανενόχλητα, λειτουργούσε μια επιχείρηση με την παράνομη αυτή δραστηριότητα, δηλητηριάζοντάς τους.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι εμείς οι γονείς καθημερινά αφήνουμε τα παιδιά μας σ’αυτό το χώρο με σκοπό να μορφωθούν και ταυτόχρονα υποθηκεύουμε το μέλλον τους και την υγεία τους, όταν καθημερινά είναι υποχρεωμένα να αναπνέουν τις καρκινογόνες αναθυμιάσεις των διπλανών παράνομων επιχειρήσεων και όχι μόνο…

Δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσω ευθύνες από το Δήμο, από το Υπουργείο Παιδείας, από τη Πολιτεία, ξέρω μόνο ότι αισθάνομαι ένοχη και υπεύθυνη που μετά από τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει, σαν γονιός που το παιδί του δηλητηριάζεται καθημερινά, να κάνω κάτι για να αλλάξω αυτή την κατάσταση.

Οι φωτογραφίες που σας στέλνω τραβήχτηκαν από τον ίδιο τον διευθυντή του σχολείου που ήταν και εκείνος μάρτυρας του επεισοδίου.

Αναγνώστης

Δείτε Φωτογραφίες



29 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους που το ανέδειξαν.
    Μιλάμε για εγκληματική ενέργεια απέναντι σε αθώα παιδιά και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Με την ίδια βαρύτητα σαν την κακοποίηση ενός παιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς 9,16. Είναι έγκλημα που πρέπει ο Δήμος να το δεί. Κάντε κάτι κύριε Δήμαρχε. Μην μας αφήνεται έτσι. Για τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στείλτε το θέμα στην Δημοτική Κοινότητα Ταύρου στον κ. Καραφωτιά. Ας κινηθεί και η υπεύθυνη στον Ταύρο κα Καραβία. Το θέμα είναι σοβαρό και επικίνδυνο για τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΟΣ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΡΑΠΑΤΖΊΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΡΎΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΏΝ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΙΣ ΒΑΑΡΟς ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ; ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ....;
    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    (1) ΤΑ ΣΚΡΑΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
    (2)ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΧΩΡΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάμε χρόνια για κακές πολιτικές που έφτασαν τον Ταύρο σε πολύ δύσκολη θέση. Το site κάνει την δουλειά του και πιέζει με τον τρόπο του την Δημοτική αρχή όμως δεν φτάνει. Δεν μπορεί να ενδιαφέρεσαι για ένα θέμα που βρίσκεται τώρα στην επικαιρότητα και μετά από μία εβδομάδα σαν να μην έγινε ποτέ. Ευτυχώς που υπάρχουν και σελίδες σαν και αυτή που αναδεικνύουν τα προβλήματα της περιοχής μου και πολλές φορές έχουν κάνει την Δημοτική αρχή να τρέχει και να μην φτάνει αλλά δυστυχώς κρατάει λίγο. Έστω και αυτό βοηθάει στο να μας θυμούνται και λίγο οι υπεύθυνοι του Δήμου μας. Δήμαρχε, ακούμπα στο πρόβλημα τουλάχιστον αυτο. Τα παιδιά σου εαν πήγαιναν σχολείο και αναπνέαν τον Καρκίνο καθημερινά τι θα έκανες σαν πατέρας. Πόσο μάλλον σαν πατέρας - Δήμαρχος που έχεις το μήλο αλλά και το ΜΑΧΑΙΡΙ εσύ. Δες το θέμα από κοντά μαζί με την Κοινότητα του Ταύρου και βρείτε τουλάχιστον σε αυτό μία λύση. Εχείς πολύ κόσμο που είναι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάντε αντιγραφή αυτή την διεύθυνση και δείτε κάποια από τα προβλήματα του 2ου Δημοτικού στον Ταύρο. Άρα λύθηκαν όλα; http://moschato-tauros-life.blogspot.com/p/2_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μήπως αυτές οι φωτογραφίες θα χουν την ίδια τύχη που είχαν οι φωτογραφίες απο την χωματερή-εταιρεία του κ.Κολα'ί'τη ?γιατί κι αυτός την ίδια δουλειά κάνει στο ρέμα του προφήτη Δανιήλ..ζεί και βασιλεύει και τον Ταύρο κυριεύει με τους καπνούς του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν, Τα θέματα είναι πολλά για τον Ταύρο. Δεν μπορεί στην Αθήνα από πλευράς περιβάλλον να είμαστε μία από τις πιο μολυσμένες περιοχές της ΑΘήνας μαζί με τον Βοτανικό. Δείτε τις φωτο αυτές, Δείτε τις Φωτο του Καταυλισμού, Δείτε τις Φωτο του Ρέματος Δανηίλ Δείτε Δείτε Δείτε. Ξέρω οτι Δήμαρχος έγινες γιατί το Μοσχάτο σε εβγαλε πρώτο. Ξέρω επίσης οτι είσαι πρόθυμος να βοηθήσεις και τον Ταύρο. Μέχρι στιγμής νοιώθουμε μόνοι. Πιστεύω χωρίς να βάζω συμπεράσματα πως έαν τα θέματα αυτά ήταν καθαρα στην Κοινότητα του Μοσχάτου θα είχαν αν όχι λύθει θα είχαν μπει σε μια σειρά. Σίγουρα ένας καθαρισμός βοηθάει για λίγο. Και καλά έκανες που ενέργησες άμεσα. Όμως το θέμα είναι πιο μεγάλο και θα πρέπει σαν αρχιδάτος Δήμαρχος( όταν θεσ εισαι και το ξέρω ) Να πολεμήσεις σε βάθος ανθρώπους και καταστάσης και να έρθεις και σε σύγκρουση με ανθρώπους που κινούνε τα εκλογικά αποτελέσματα.Επειδή γνωρίζουμε οτι δεν θεσ να κατσεις για πολλά χρόνια σαν Δήμαρχος αλλά όσα κάτσεις να παράγεις έργο. Χτύπα στο ψαχνώ. Και να ξέρεις οτι οι Δημότες του Ταύρου θα σε στηρίξουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη μάντρα που καίει την ώρα που λειτουργεί το σχολείο. Κάθε πρωί η αυλή του σχολείου κατακλύζεται από επικίνδυνες αναθυμιάσεις είτε από τις διάφορες μάντρες και τις επιχειρήσεις που λειτουργούν εκεί κοντά, είτε από τον καταυλισμό της οδού Ορφέως. Το μόνο που αλλάζει είναι η προέλευση του καπνού κάθε πρωί που δηλητηριάζει τους μικρούς μαθητές. Είναι ένα συνεχιζόμενο έγκλημα και μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ήρθε πια η ώρα να σταματήσει αυτό το κακό ενάντια στα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι θα γίνει πια με αυτά τα οικόπεδα πίσω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου ; Πότε θα καθαρίσει όλη αυτή η περιοχή που έχει μαζέψει ένα σωρό παράνομες "επιχειρήσεις"; Ως πότε το ιδιωτικό σύμφερον στην Ελλάδα θα είναι πάνω από το δημόσιο συμφέρον; Λυπηθείτε αυτά τα παιδάκια που προσπαθούν να μάθουν πέντε γράμματα και αντί γιαυτό κινδυνεύει σοβαρά η υγεία τους στον ίδιο αυτό χώρο. Λυπηθείτε και όλους εμάς τους κατοίκους του Ταύρου που είχαμε την ατυχία να ζούμε σαυτή την περιοχή. Άραγε οι ιδιοκτήτες αυτών των οικοπέδων κατοικούν στον Ταύρο; Όχι βέβαια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας πιέσουμε και εμείς οι γονείς. Ας ορίσουμε σαν σχολείο και σαν σύλλογος γονέων μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το συγκεκριμένο τουλάχιστον θέμα. Ας οργανωθούμε. Σίγουρα τότε θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για την επίλυση του προβλήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε το δήμο για το συγκεκριμένο περιστατικό. Γιατί κανένας από το δήμο δεν εμφανίστηκε να ελέγξει τη μάντρα αυτή; Τι αδιαφορία είναι αυτή; Άλλα μας υπόσχονταν πριν από ένα χρόνο στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στο σχολείο. Αντί γιαυτό η συγκεκριμένη μάντρα μας ντουμάνιασε πάλι χθες το απόγευμα!! Η ανομία και η ατιμωρησία σε όλο της το μεγαλείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θέλω να ενημερώσω τους αγαπητούς πολίτες του Ταύρου ότι την Δευτέρα το πρωί θα πάω επιτόπου στον χώρο αυτό για να δώ από κοντά αυτές τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν και θα κοινητοποιηθεί ο μηχανισμός του Δήμου.Θέλω επίσης να ενημερώσω ότι ο κ. Κολαϊτης επιτέλους έχει φύγει και έχει καθαρίσει και το οικόπεδο.Επίσης με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας ο κ. Αγγέλου απομάκρυνε τα μπάζα από το πέμα του Προφήτη Δανιήλ, Λ.Ειρήνης 85.Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα για την άμεση ενημέρωση από τους κατοίκους και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Καραφωτιάς Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπραβο κ. Καραφωτιά. Ολοι μαζί θα καταφέρουμε πολλά. Το εννοω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κ. Καραφωτιά ενημερώστε μας μετά για τις κινήσεις που προτίθεστε να κάνετε. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

    Πέτρος
    Κάτοικός Ταύρου και γείτονας του 2ου Δημοτικού σχολείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηδη έχει ενημερωθεί η ΕΛΑΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ από την Κυριακή το απόγευμα (όπου και πήγα στον χώρο)και με διαβεβαίωσαν για την υποστήριξή τους.Καραφωτιάς Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλιφιερακη Αναστασια11 Δεκεμβρίου 2011 στις 4:50 μ.μ.

    Δυστυχώς για εμάς που ζούμε εδώ , καλώδια δεν καίνε μόνο στην Ορφέως και πίσω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο.
    Γνωρίζουμε ότι καίνε όλα τα ΣΚΡΑΠ. Γνωρίζουμε ότι καίνε και μετανάστες που ασχολούνται με την ανακύκλωση στις αυλές των σπιτιών τους. Πριν καιρό μας είπαν ότι καίνε και οι τσιγγάνοι που κατοικούν στον οικισμό των σεισμόπληκτων απέναντι από το γήπεδο του Φωστήρα. Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να το πιστέψω. Όμως άλλο τι θέλουμε και άλλο τι ισχύει. Το διαπίστωσα και μόνη μου. Το μαρτυρούν και άνθρωποι που ζουν εκεί μέσα.
    Και όλα αυτά γίνονται γιατί υπάρχουν ανοχές. Το να μην έχουμε έργα και υποδομές που θα ανέβαζαν την ποιότητα της καθημερινότητας μας άντε και καταλαβαίνω το γιατί. Το να μην υπάρχει κανείς να προστατεύσει την υγεία μας που βάλλεται καθημερινά με αυτόν τον απάνθρωπο και εγκληματικό τρόπο, ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω.
    Από το 2007 που μπήκαμε μπροστά και πήραμε στις πλάτες μας αυτό το πρόβλημα, τούτα τα λόγια τα έχουμε πει και ξαναπεί. Είναι άραγε γραφτό στη μοίρα μας να τα λέμε μέχρι να πεθάνουμε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ;ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΒΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ;ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ. ΚΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ Δ.Σ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TH MOIΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.Η ΛΥΣΗ; ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σήμερα 12/12/2011 ο κ. Μάκης ενοικιαστής του ακινήτου πλησίον του 2ου δημ. σχολείου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου, ο οποίος και τον ενημερώσε για τις προθέσεις και τις ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβεί η Κοινότητα. Επίσης του επισημάνθηκε ότι η κατάσταση αυτή δεν επιτρέπεται δίπλα σε σχολείο, αλλά και πουθενά στον Ταύρο. Ο κ. Μάκης συμφώνησε να φύγει μέχρι τις εορτές,ήδη έχει βρεί άλλον χώρο στην περιοχή του Αιγάλεω.Μου ζήτησε λίγο χρόνο για να αποσύρει κάποιες μηχανές οι οποίες δεν είναι δικές του.Επίσης του ζήτησα να καθαρίσει και τον χώρο, πράγμα για το οποίο με διαβεβαίωσε.Καραφωτιάς Πέτρος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριε Καραφωτιά ελπίζουμε ότι θα κινήσετε τις διαδικασίες για να ελεγχθούν και οι υπόλοιπες μάντρες που βρίσκονται πίσω από το 2ο Δημοτικό οι οποίες είναι ερμητικά κλειστές με ψηλές μάντρες για να μην μπορεί κάποιος περαστικός να δει τι εργασίες γίνονται μέσα. Επιτέλους να απομακρυνθούν δίπλα από το σχολείο οι μάντρες του θανάτου. Όπως αποδείξατε έχετε τη θέληση και την ικανότητα να τα καταφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυριάκος Λουράντος (μέλος της Επιτροπής Κατοίκων Ταύρου κατά της καύσης καλωδίων)12 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:01 μ.μ.

    Κύριε Καραφωτιά, το γεγονός ότι ο κ. Μάκης που δηλητηρίαζε τα παιδιά μας κάτω απ' τη μύτη μας τόσα χρόνια, ξεκουμπίζεται επιτέλους είναι αναμφίβολα θετικό. Όμως έτσι ατιμώρητα θα φύγει; Τι μήνυμα στέλνουμε στους επίδοξους σκραπατζήδες που θα θελήσουν στο μέλλον να ασκήσουν την εγκληματική δραστηριότητά τους στην περιοχή μας; Ότι μπορούν να κάνουν ό,τι τους γουστάρει και αν τους πιάσουν απλά θα αναγκαστούν να μετακομίσουν.
    Ο Δήμος έχει υποχρέωση να κάνει μήνυση στον κ. Μάκη γιατί η καύση καλωδίων αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν αρκεί να μετακομίσει ο κ. Μάκης. Πρέπει να πάει φυλακή για το έγκλημα που διέπραξε όπως ορίζει ο Νόμος. Περιμένω να πράξετε το καθήκον σας ως Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μένω με την οικογένειά μου πολύ κοντά στον εν λόγω 'επιχειρηματία' και πάντα αναρωτιόμουν για ποιο λόγο αυτή η μυρωδιά καμένου είναι πιο έντονη στην στροφή από Π. Ράλλη προς Μακεδονίας!! Επίσης, το παιδί μου πάσχει από συχνές κρίσεις βήχα κυρίως την νύχτα και ο γιατρός μου είχε συστήσει να ανοίγω το παράθυρο για να εισπνέει 'καθαρό αέρα', πράγμα απίθανο!!!! Το αποτέλεσμα ήταν να πνίγεται ακόμα περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμφωνώ απόλυτα με τον 8:01. Τέτοια ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, γιατί όταν κάποιος αδιαφορεί για την υγεία των μικρών παιδιών δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς, πρέπει να οδηγούνται με συνοπτικές διαδικασίες πίσω από τα σίδερα. Δεν αρκεί μονο η απομάκρυσή τους, αλλά η παραδειγματική τιμωρία τους. Αλλιώς τα παιδιά κάποιας άλλης γειτονιάς ή περιοχής, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα ήθελα να επισημάνω και ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα. Όταν κλήθηκε η άμεσος δράση -100, και ήρθε στο χώρο όπου γινόταν η καύση, μας είπε ότι δεν μπορεί να επέμβει η αστυνομία επειδή καίνε μέσα σε ιδιωτικό χώρο. Τους είπαμε βέβαια πως η καύση τέτοιων υλικών είναι παράνομη, αλλά ήταν προφανές ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ήταν τελείως ανενημέρωτοι. Και το ερώτημα είναι πώς μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους χωρίς να γνωρίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε 7,46 έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό θα πρέπει να ακουστεί και να γραφτεί ξεχωριστά. Μήπως θα έπρεπε η αστυνομία πετραλώνων να ενημερωθεί καλύτερα για το θέμα μας. Αν είναι θα πρέπει να μιλήσουμε και με την επιτροπή πολιτών του Ταύρου για να ενημερώσει την αστυνομία για το θέμα.

    Σωστός 7,46

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Α.Τ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ Α.Τ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΥΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΦΕΩΣ. ΑΚΟΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΤΙΝΑ (ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ) ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.
    ********ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ************

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com