Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Λευκή ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι του Ταύρου Φωστήρας - Άγιαξ Ταύρου

Όρθιος στάθηκε ο Αγιαξ Ταύρου στο τοπικό ντέρμπι με τον Φωστήρα, αποσπώντας τη 'λευκή' ισοπαλία απέναντι στον γηπεδούχο και καλύτερο αντίπαλό του. Το ματς ήταν σκληρό, με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. 

Σε μία από αυτές, στο 20', ο Χίσος είχε προσπάθεια στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 23' η μπάλα πέρασε άουτ μετά από σουτ του Κούτρου, στο 36' σημειώθηκε νέα διπλή χαμένη ευκαιρία με πρωταγωνιστές τους Τερζή και Κούτρο, ενώ στο 57' ο Δωροβίνης σούταρε άουτ από καλή θέση.

Η μεγάλη ευκαιρία για τον Αγιαξ καταγράφηκε στο 60' όπου Πατέλης έκανε την κούρσα από τα αριστερά, με τους Ρούσση και Χαλίλι να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Μπόκο.

Στο 61' ο Ντεντόπουλος βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή των 'ερυθρόλευκων', όμως ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας) του έδειξε κίτρινη κάρτα για... θέατρο, με συνέπεια να ακολουθήσει δίλεπτη διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων στον επόπτη. 

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και, έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασουλής, Παπαδημητρίου, Τερζής, Κούτρος (55' Τσοπανάκος), Χίσος (93' Τσύμπας), Τζαναβάρας (27' λ. τρ. Μπούκουρης), Ντεντόπουλος, Δωροβίνης, Πετρίτσης

ΑΓΙΑΞ: Τσαϊλάκης, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Πέττας (70' Αποστολάκος), Ψυχουντάκης, Θεοφάνους, Κατίδης (82' Σωτηρόπουλος), Φύτρος (55' Κωτσιόπουλος), Ρούσσης, Τζανέτος, Χαλίλι

περιφεριακο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com