Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Πληθαίνουν τα παιδιά του πινγκ πονγκ στο 6ο Δημοτικό σχολείο Μοσχάτου( ΒΙΝΤΕΟ)

Το πινγκ πονγκ για τα παιδιά από το Μοσχάτο είναι ένα άθλημα άγνωστο, όμως η ανταπόκριση είναι μεγάλη.

Αυτό είναι ευχάριστο,αν αναλογιστεί κανείς πως ένα άθλημα ξένο προς τους Μοσχατιώτες, όμως πολύ γνωστό και με ιστορία στον Ταύρο, αρχίζει σιγά σιγά και γίνεται οικείο και με μεγάλη απήχηση και στο Μοσχάτο. 

Είναι ένα από τα καλά του προγράμματος ''Ανοικτές Αυλές '' (πρόγραμμα μέσω του Τομέα Αθλητισμού που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό στον Δήμο μας) και δίνει με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα σε παιδιά, να γνωρίσουν ακόμα και αθλήματα που είναι χρόνια καθιερωμένα στην άλλη Κοινότητα.     

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι μέσα σε 2 εβδομάδες, τα παιδιά στο 6ο Δημοτικό σχολείο Μοσχάτου, είχαν φτάσει τα 25 και απ' όσο εκτιμάτε από τους καθηγητές τους, θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα αναμενόμενα.

Σίγουρα η πολύ καλή δουλεία των δύο προπονητών, Αλέξη Αρσενιάδη και  Άρη Τσακίρογλου με τις τόσες εμπειρίες σε τουρνουά,πρωταθλήματα και κύπελλα σε Ελλάδα και Εξωτερικό, δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητη στους γονείς και πόσο μάλλον στα παιδιά που έχουν τριπλασιαστεί.

Εμείς θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για το πανό του Μοσχάτο Ταύρος Life που βάζουν στο γυμναστήριο τους αλλά και στις προπονήσεις και πιστεύουμε σαν χορηγός επικοινωνίας πλέον..., να μπορέσουμε να διαφημίσουμε περισσότερο την δουλειά που γίνεται στο τμήμα του Πινγκ Πονγκ.

Διαβάστε κάποια άρθρα για τον Πινγκ Πόνγκ Ταύρου
Δείτε Βίντεο





1 σχόλιο:

  1. Το πρόγραμμα Ανοικτές Αυλές είναι από τα καλύτερα πράγματα που ξεκινησε ο Δήμος. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com