Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη ο Φωστήρας, ισοπαλία Άγιαξ Ταύρου και Μοσχάτο

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Φωστήρας το απόγευμα της Κυριακής (4/12) καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Πανναξιακού.

Η ομάδα του Ταύρου ευτύχησε να προηγηθεί στο 16’ με την κεφαλιά του Τερζή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, όμως έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 31’ μια και ο Κουτελιέρης αστόχησε σε πέναλτι. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι στο 44’ με τον Δωροβίνη διπλασίασαν τα τέρματά τους, παίρνοντας ένα σημαντικό «τρίποντο».

Στο 89’ γλύτωσε το… έμφραγμα ο Άγιαξ Ταύρου κόντρα στους Τράχωνες στην ισοπαλία με 1-1 για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 63’ με τον Γιαννιτσανάκη, ενώ στο 89’ ο Χαλίλι, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 60’ έφερε το ματς στα ίσια (1-1) διατηρώντας παράλληλα τον Αίαντα στην κορυφή

Στραβοπάτημα για τον ΑΟ Μοσχάτου μέσα στην έδρα του, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τηνμαχητική Καστέλλα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10′ με τον Ντάφλα, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 29′ με αυτογκόλ του Μ. Λαλιάνι. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

onsports-stoplekto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com