Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Προσφορές από πολίτες του Ταύρου για άπορους και αστέγους το Σάββατο 17/12

Σήμερα Σάββατο 17/12/2011 η αίθουσα 7 των δημοτικών σφαγείων του Ταύρου, θα είναι ανοικτή από τις 5μ.μ. για να δεχτεί τις προσφορές των πολιτών, για τους άπορους & άστεγους του δήμου μας.

Παράλληλα θα γίνει και συγκέντρωση ειδών για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στην συνέχεια & ώρα 7μ.μ. θα ξεκινήσει η προγραμματισμένη εκπαίδευση για την Πολιτική Προστασία από την εθελοντική ομάδα R.S.F. HELLAS.

Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας R.S.F. HELLAS & την συμπαράσταση του Δήμου και της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου που μας έχουν παραχωρήσει την αίθουσα 7.

Καλές γιορτές και μη ξεχνάμε τον συνάνθρωπο μας που έχει την ανάγκη μας. Ας δείξουμε αυτές τις μέρες τουλάχιστον λίγο ευαισθησία. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ & ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ της Δημοτικής Κοινότητας.!!!!!!!!!!

Πέτρος Καραφωτιάς
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου

3 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Κύριοι της Δημοτκής Αρχής ε ν η με ρ ω σ τ ε τον κόσμο.Βάλτε μιά ανακοίνωση σε πέντε κεντρκά σημεία που περιμένετε απο το διαδίκτο μόνο να ενημερωθεί κα να συμμετέχει. Πολλούς που ξέρω εγώ θα θέλανε να βοηθήσουν κ.Καραφωτιά τους άπορους συνδημότες μας(γιατί με έχουν ρωτήσει σχετικά) αλλά δεν έχουν ενημέρωση.
    Βάζετε μια ανακοίνωση την ίδια μέρα και περιμένετε να συμμετέχει ο κόσμος. Δέν ξέρω βέβαια γατί γίνεται αυτό και σας το αναφέρουν πολλοί στα μπλόκ.
    Οπως και με την περίπτωση γα το χαράτσι της ΔΕΗ
    ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ αν και είχε στα χέρια του την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλοίου θα μας
    πεί ποιούς ενημέρωσε οτι στηρίζει και με ποιές
    ενέργειες... Πού θα πάει ο Δημότης να καταθέσει
    τα χαρτιά του.
    Νομίζω ότι ΔΕΝ σας ενδιαφέρει η λύση των προβλημάτων,ούτε θέλετε την συμμετοχή του κόσμου
    γιατί όποιος συμμετέχει ζητάει να δεί και τα αποτελέσματα των ενεργειων.Γιαυτό ήσαστε ανύπαρτος στον Ταύρο,αλλά και εσύς κ. Καραφωτιά
    υποτιμάτε τον Λαό του Ταύρου κα δεν τον ενημερώτε.Κάνετε την αγγαρία σας και μετά θα κάνετε ήσυχος την κριτική σας ότι ο κόσμος δεν συμμετέχει.
    Μήπως πρέπει να παίρνετε υπόψιν σας καμιά φορά και αυτά που σας προτείνουν καλοπροεραιτα οι ψηφοφόροι σας θα τούς ξ α ν α χ ρ ε ι α σ τ ε ί τ ε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός ή κακός τα Blogs είναι ο τρόπος που επικοινωνούμε και μπορούμε να μάθουμε όλα τα του δήμου μας. Συμφωνω με τον παραπάνω φίλο. Ενω κανουνε πραγματάκια δεν μπορούνε να τα επικοινωνήσουνε στον κόσμο σωστά. Αν δεν υπήρχαν τα blogs πέρα βρέχει. Και καλά τα Μοσχατιώτικα blogs που ασχολούνται όλα μόνο με το Μοσχάτο. Καλά που υπάρχετε και εσεις και μαθαίνουμε και κανένα νέο για τον Ταύρο.όμως δεν φτάνει. υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει καν πως να μπει στο ιντερνετ. εκει τι κάνουμε; έλα ντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα σε όλους,
    Την αφισοκόλληση και την αποστολή emails σε blogs κτλ την έκανα ο ίδιος, μέρες πριν.
    Όμως "μαγικά" οι αφίσες απλά σκεπάστηκαν, σκίστηκαν με λίγα λόγια εξαφανίστηκαν, τα blogs απλά δεν το ανέφεραν.

    Δεν ξέρω τον λόγο της αντιπάθειας αυτής, ταυτόχρονα λυπάμαι που πίσω από κάθε εθελοντική δράση "κάποιοι βλέπουν ευκαιρία για πολιτικές παρεμβάσεις".
    Στόχος μας ΔΕΝ είναι η στείρα πολιτική αντιπαράθεση, στόχος μας είναι η ενεργή δράση με έργο στην τοπική κοινωνία ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ.

    ΣΑΜΑΛΤΑΝΟΣ Ανδρέας
    Πρόεδρος RSF Hellas.
    τηλ 6972611087
    www.rsfhellas.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com