Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Λήστεψαν διαμέρισμα στο Μοσχάτο ενώ ο ιδιοκτήτης κοιμόταν

Άλλη μια διάρρηξη διαμερίσματος έγινε πριν 3 ημέρες στο Μοσχάτο. Την Κυριακή τα ξημερώματα δύο άγνωστοι σκαρφάλωσαν στον πρώτο όροφο του διαμερίσματος που βρίσκεται στην πλατεία(Σκάκι) της οδού Χειμάρας και Αργοστολίου και παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος εκείνη την ώρα κοιμόταν και ευτυχώς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία των δύο αγνώστων μέσα στο σπίτι του. Το ευτυχώς το λέμε, γιατί εάν ξύπναγε, μπορεί τα πράγματα να γινόντουσαν αρκετά επικίνδυνα για τον ίδιο.

Οι ληστές πρόλαβαν και πήραν δύο Laptop, ένα μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό και τα κλειδιά αυτοκινήτου του άτυχου άνδρα.

Την ώρα όμως που κατέβηκαν στο γκαράζ για να παραβιάσουν και το αμάξι του, κάποιος γείτονας παρότι ήταν 5:00 το πρωί, τους αντιλήφθηκε και τράπηκαν σε φυγή ενώ εκείνη την ώρα ξύπνησε και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει μέχρι εκείνη την ώρα τι είχε συμβεί.

Θέλει μεγάλη προσοχή.

Να θυμίσουμε ότι στους γύρω δρόμους( ένα τετράγωνο από το σπίτι του άτυχου νέου) είχαν γίνει άλλες δύο ληστείες μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα( πατήστε εδώ ) και ( εδώ )

1 σχόλιο:

  1. Προσοχή σε όλους. Τα πράγματα έχουν αγριέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com