Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Εκδήλωση στην μνήμη του Τερζάκη από την Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ταύρου

Με περισσότερες από 200 συμμετοχές διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο το «Κύπελλο Βασίλη Τερζάκη»

 

Ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου σε συνεργασία με την ΕΦΟΕΠΑ, συνεχίζει για δέκατη πέμπτη φορά τα ''ΤΕΡΖΑΚΙΑ''


Με εξαιρετικούς οιωνούς διεξάγεται αύριο και μεθαύριο στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το καθιερωμένο «Κύπελλο Βασίλη Τερζάκη». Το στοιχείο που δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις δεν είναι άλλο από τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, καθώς οι δηλώσεις ξεπέρασαν τις 200!

Πρόκειται ν' αγωνιστούν 61 παίδες, 24 κορασίδες, 74 παμπαίδες και 47 παγκορασίδες, σύνολο 206 αθλητές και αθλήτριες από δεκάδες σωματεία της χώρας, αριθμός που καλύπτει απόλυτα τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Η ετήσια αθλητική εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου και τη διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. 

Φέτος πρόσθεσε και τις ηλικιακές κατηγορίες των παίδων και των κορασίδων, άλλαξε και χρονική περίοδο διεξαγωγής (από τις αρχές Ιουνίου που γινόταν σταθερά), όμως και πάλι είναι πολύ σημαντική η ανταπόκριση των μικρών αθλητών.  Εκτός από τα σωματεία της Αττικής μάλιστα, θα έχουν παιδιά σύλλογοι από τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, την Τήνο, την Πάτρα, την Κορινθία και τη Χαλκίδα.
Το τουρνουά περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού. Το Σάββατο θα γίνουν οι αγώνες των παίδων και των κορασίδων και την Κυριακή θ' ακολουθήσουν οι άλλες δύο κατηγορίες. Το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει γκρουπ στην πρώτη φάση και οι κληρώσεις είναι προγραμματισμένες και τις δύο ημέρες για τις 9:30 (παίδες και παμπαίδες Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα) και τις 12:00 (κορασίδων και παγκορασίδες).

Οι δύο πρώτοι αθλητές από κάθε γκρουπ και αντίστοιχα οι δύο πρώτες αθλήτριες θα προκριθούν στη δεύτερη φάση και τα νοκ άουτ ματς.

Η PIZZA FUN θα είναι χορηγός του πρωταθλήματος και κατά το διήμερο των αγώνων θα προσφέρει προϊόντα της, αλλά και το Μεζεδοπωλείο Οινοθόη

Τόπος και χρόνος διεξαγωγής:  Oι αγώνες θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ( στην αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης STAG της ΕΦΟΕΠΑ ) στις 19/11 και 20/11 και θα αρχίσουν στις 10:00 π.μ του Σαββάτου για τους παίδες και στις 12:30 μ.μ για τις Κορασίδες ενώ την Κυριακή οι αγώνες θα αρχίσουν στις 10:00 π.μ για τους παμπαίδες και 12:30 μ.μ για τις παγκορασίδες.
  
Προσοχή στην ώρα προσέλευσης παίδων - παμπαίδων πριν τις 9:30 π.μ και κορασίδων - παγκορασίδων πριν τις 12:00 μ. μ οπού θα γίνει η κλήρωση επί παρόντων.

Σύστημα Διεξαγωγής Οι αγώνες θα γίνουν με το σύστημα Αγώνες ΠΟΥΛ σε ομίλους οπού θα προκρίνονατι οι δύο πρώτοι και οι νικητές των ομίλων θα αγωνιστούν σε σύστημα Αγώνες ΝΟΚ-ΑΟΥΤ για την ανάδειξη πρώτου, δεύτερου, τρίτου ranking list.

Έπαθλα στους πρώτους νικητές Κύπελλο. Δίπλωμα και μετάλλια στον πρώτο, δεύτερο και τρίτους.

Καλή επιτυχία...Httf-moschato- tauros -life

2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά είναι μια εκδήλωση σημαντική για τον Ταύρο. Γιατί ο δήμος στο site του αν και συνδιοργανωτής δεν έχει κάνει ούτε μία αναφορά. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com