Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Προβολή ταινίας σήμερα Κυριακή 20/11 η Μεσοποταμία

Προβολή ταινίας σήμερα Κυριακή 20/11/11 στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 Μοσχάτο και ώρα 20:00 μ.μ. με τίτλο '' Η χορωδία του Χαρίτωνα ''.

λίγα λόγια για την ταινία

Σε μια απροσδιόριστα οικεία πόλη της Ελληνικής επαρχίας την περίοδο της χούντας, όλα κινούνται γύρω από τον ετήσιο διαγωνισμό χορωδιών. Στην πεντηκοστή διοργάνωση ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Ο γυμνασιάρχης και bon viveur Χαρίτωνας Ουλιάνωφ προετοιμάζει τη σχολική χορωδία φλερτάροντας παράλληλα την Ελένη, τη νεαρή καθηγήτρια των μαθηματικών.

Οι ισορροπίες της πόλης θα ανατραπούν με την άφιξη στην πόλη του Ταγματάρχη Δημητρίου, ο οποίος θα διεκδικήσει την Αωραία ΕλένηΑ αλλά και το βραβείο του διαγωνισμού των χορωδιών.

Την αφήγηση της ιστορίας της διαμάχης των δυο ανδρών, αναλαμβάνει ο νεαρός μαθητής Γρηγόρης μαζί με τις περιπέτειες και των υπολοίπων ξεχωριστών χαρακτήρων της μικρής πόλης.

Ανάμεσά τους ο ΑΚαπόνεΑ ιδιοκτήτης του τοπικού καφενείου με θητεία στην Αμερική, ο καθηγητής φυσικής και θαυμαστής της Ελένης κ. Δράκος, ο αδελφός του Γρηγόρη με την BMW του, ο Δήμαρχος της πόλης και πολλοί ακόμα.

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com