Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το να παρακαλάς για δημοσιότητα, μπορεί να γίνεις τελικά επικίνδυνος…

Ξέρετε, το να θέλεις να γίνεις γνωστός πάση θυσία και γρήγορα μέσω του Facebook , μπορείς να το πετύχεις κατά την γνώμη μας εύκολα.

Ένας τρόπος  για παράδειγμα, είναι να κράζεις ότι κινείται στην πολιτική ζωή του τόπου και να το κοινοποιείς με μανία στο Facebook.
Να κράζεις  Πολιτικούς αρχηγούς, γνωστές ή μη γνωστές σελίδες του τόπου μας, πολιτικές παρατάξεις , να θίγεις πρόσωπα και πράγματα που ενοχλούν και είναι στην επικαιρότητα στον Δήμο μας και να κρύβεσαι απλά σε ένα κάδρο, όπως για παράδειγμα το σήμα της σελίδας μας.

Η μανία στο να γίνεις γνωστός και να κράζεις μέχρι και τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου, που μετά από τόσα χρόνια κατάφερε και άνοιξε τις πύλες του σε όλους τους επαγγελματίες της πόλη μας, αν μη τι άλλο είναι ανήθικο και πόσο μάλλον τώρα, που η εμπορική κίνηση έχει πέσει πάνω από το 60 %.
Μπορεί κάποιος να διαφωνεί με το σύλλογο και είναι κατανοητό. Το να στηλιτεύει όμως με τέτοιο τρόπο μια προσπάθεια ανώνυμα είναι άδικο και άτιμο. 
Το να παρακαλάς για δημοσιότητα, μπορεί να γίνεις  τελικά επικίνδυνος...

22 σχόλια:

  1. Δυνατή αγορά = Δυνατός Δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τώρα
    Δυνατή αγορά = Νεόπλουτοι έμποροι.
    Τώρα τι άλλαξε?
    Κι εγώ θεωρώ υπερβολικό το σχόλιο που είχε
    γίνει, αλλά είχε και αρκετή δόση αλήθειας.
    Πολλοί νέοι "επιχειρηματίες" του Μοσχάτου
    την είδαν πολύ high. Νεοπλουτισμός και σνομπάρισμα
    των πελατών. Οι τιμές στο ταβάνι και πολύ
    υψηλότερες από την γειτονική Καλλιθέα.
    Δηλαδή τόσο ψηλότερα νοίκια και έξοδα έχουν?
    Πιο φρέσκο παράδειγμα είναι κι αυτά τα σουβλάκια!
    Δηλαδή εμείς οι εργαζόμενοι Μοσχατιώτες, δεν κάνουμε
    δυνατό τον δήμο? Αν είμαστε φτωχοί θα μπορούμε
    να ψωνίζουμε από την τοπική αγορά?
    Αυτά είναι αλληλένδετα πράγματα και ας το καταλάβουν
    έστω και τώρα ο εμπορικός κόσμος. Εμείς οι
    καταναλωτές μπορούμε να τους βοηθήσουμε, αλλά
    ας βοηθήσουν και αυτοί.
    Ας κάνουν μια μάζωξη στη πλατεία να τους ακούσουμε
    και να μας ακούσουν. Μόνο έτσι θα τα βρούμε
    και θα επιζήσουμε. Και μάλιστα έχουν αργήσει.
    Ας δούμε πόσοι έκλεισαν ειδικά πάνω στη
    Μακρυγιάννη και θα το καταλάβουμε.
    Καιρός να δούμε τα πράγματα ΟΛΟΙ διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μια ωραία πρόταση του 8,25!!!

    Ας κάνουν μια μάζωξη στη πλατεία να τους ακούσουμε
    και να μας ακούσουν. Μόνο έτσι θα τα βρούμε
    και θα επιζήσουμε. Και μάλιστα έχουν αργήσει.
    Ας δούμε πόσοι έκλεισαν ειδικά πάνω στη
    Μακρυγιάννη και θα το καταλάβουμε.
    Καιρός να δούμε τα πράγματα ΟΛΟΙ διαφορετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕς ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ 4ΕΥΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΗΜΑΡΤΟΝ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πραγματικά κρίμα πίσω από την ανωνυμία να κρύβεσαι Βιβή... Μετά από τα τόσα και τόσα "πονηρά" σχόλια που ώρες ατελείωτες φιλοξενούσε το blog που τώρα καθυβρίζεις, με διάφορα ψευδώνυμα που πίσω από όλα ήσουν εσύ...για να αβαντάρεις τον υποψήφιο αδερφούλη σου.Τώρα οι εκλογές τελείωσαν και σου έμεινε ο πόνος γιατί είχες επενδύσει πολλά στην εκλογή του. Κατανοητό!!!Οχι πια όμως και τόση κακία. Βγαίνεις με μανία εναντίον όλων.Χωρίς θέση αλλά μόνο με προχειρολογία και χωρίς τεκμηρίωση. Μπουρδολογείς. Φιλτραρίσου γιατί σε ξέραμε για έξυπνο άνθρωπο.Κάνεις κακο κυρίως στον εαυτό σου δήθεν εκδότρια της πλάκας.
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ...

    Σημειώνω οτι είναι ηλίου φαεινότερο σε ποιον απευθύνομαι. Στην νεόκοπη αλλά γνωστή πλέον σε όλους μπλόγκερ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ.

    υ/γ κάθε ομοιότητα με πρόσωπα (δεν) είναι τελείως συμπτωματική...Οποιος κατάλαβε κατάλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγνοήσατε το προηγούμενο σχόλιο μου προφανώς γιατί έχετε τις επιφυλάξεις σας. Διαπιστωμένα σας ενημερώνω ότι η κυρία που είναι ο συντάκτης, εκδότης, ερευνητης, ρεπορτερ, κλπ κλπ λέγεται Βιβή και όλοι ξέρουν για ποια ομιλώ. Καποιοι δε από αυτούς που χλευάζει και καταφέρεται με τόση μανία υποστήριξαν τον αδελφό της έμπρακτα στις προηγούμενες εκλογές. Κρίμα και για τον ίδιο γιατί σίγουρα είναι συμμέτοχος η τουλάχιστον ενήμερος... Καποιοι δε του βάλανε "πλάτη" και άλλα πολλά για να κάνει το κομμάτι του... Και τώρα τα ακούνε κι από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι και άλλοι εκτος από την βιβη στην κατα τα άλλα μη κομματική και παραταξιακή όπως λέγανε την ακατανόμαστη σελίδα. Τυχαίνει απλά να είναι όλοι από την πλευρά ενος υποψηφίου. Τι να πω;Οι κριτες τον πάντων. ουουουουου, ψευτες,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Ανάρτηση στο facebook που ξυλώθηκε από την ώρα που βάλατε αυτό το άρθρο από το ψευτικο site που το παιζει κριτής των πάντων:

    την παραθέτω:

    ''O Εμπορικός σύλλογος Μοσχάτου και η επιστολή του προς τον κόσμο του Μοσχάτου!

    Μια επιστολή με πρόχειρο και παιδικό τρόπο που έκανε τους Μοσχατιώτες Να μην θέλουν να ακούσουν πάλι για αυτόν τον Σύλλογο''

    Το τι το έσβησαν από τον τοίχο τους στο Facebook δεν σημαίνει πως δεν κάναμε save!

    ανήθικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα θέλαμε να σας πούμε πως τα σχόλια για την κοπέλα που έχουν βάλει αναγνώστες μας δεν τα έχουμε επιβεβαιώσει.

    Καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε όταν θίγονται προσωπικότητες πολλές φορές χωρίς να φταίνε.

    Καταλαβαίνουμε πως οι αναγνώστες δεν βάλανε επώνυμο και καλά κάνανε. Άλλωστε για αυτό και το δημοσιεύσαμε.

    Φωτογραφίζεται όμως ένα πρόσωπο που και πάλι σας λέμε με κάθε βεβαιότητα, δεν γνωρίζουμε αν είναι αυτή πίσω από την υποτιθέμενη ιστοσελίδα..και ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει!!!


    Μοσχάτο Ταύρος Life

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσωπικά άκουσα πολλά για το θέμα τις τελευταίες μέρες. Μετα βεβαιοτητος σας λέω ότι η κοπέλα δεν έχει σχέση με το θέμα, δεν είναι του χαρακτήρος της, είναι σοβαρή και έξυπνη και δεν γνωρίζω να εμπλέκεται σε κανενός είδους παρασκήνιο. Βιβή συγνώμη που μου πέρασε απο το μυαλό ότι μπορεί να σε αφορά. Μην στενοχωριεσαι, όλοι τρώμε
    κάποιου είδους λάσπη δίκαια η άδικα. Και να θυμάσαι Any publicity, good publicity. Τελικά η ασυδοσία του συγκεκριμένου site (μιλαω για τους φρεσκους στον χωρο που καταφερονται εναντιον ολων)μας έκανε όλους
    Πουαρω και βρήκαμε νέο στόχο.... Κρίμα. Και πάλι συγνώμη Βιβή που έκανα
    το στιγμιαίο λάθος να πιστέψω ότι σε αφορά.
    Σημειώνω βέβαια την σωστοτατη επισήμανση του blog ότι δεν αναφέρεται κανένα συγκεκριμένο άτομο. Όλοι υποθετουμε και σίγουρα λάθος. Βιβή φιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήθελα επίσης να κάνω μια πρόταση τόσο προς το blog σας του οποίου είμαι καθημερινός αναγνώστης και ενίοτε σχολιαστής, όσο και εμάς όλους τους υπόλοιπους που σας διαβάζουμε. Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο site που εχει ποτίσει τους πάντες με χολή και κακιά. Αρκετή αξία τους δώσαμε. Όπως δεν υπήρχαν έτσι πρέπει να καταλήξουν. Οι άνθρωποι δεν έχουν θέσεις παρά μόνο άρνηση , και κρίσεις επί παντός επιστητού, πυροτεχνήματα πιασαρικα χωρίς τίποτα ουσιαστικό. Ευχαριστώ που μας ενημερώνεται σωστά, που παρουσιάζεται όλες τις θέσεις χωρις να λογοκρινετε, που προβαλλεται καθε θετική δραστηριοτητα στον δήμο, συνεχιστε να το κάνετε. Οι άλλοι ας κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Να εισβάλλουν και να ανακατεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμένα δεν με ενδιαφέρει καμία βιβή και κανένας Θανάσης. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω ποιος γαμ... βρίζει και απαξιώνει έτσι τον εμπορικό σύλλογο. Μοσχάτο είναι και θα αποκαλυφθεί, που θα πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα συμφωνήσω με τον 11,50. Αυτό είναι το θέμα μας ή κάνω λάθος;

    Θα ήθελα εδώ να πω στο αγαπητό life ένα μπράβο που δεν λογοκρίνει τα σχόλιά μας.

    Μου άρεσει η νοοτροπία που περνάτε αλλά προσέξτε γιατί κάποια στιγμή θα την βρείτε μπροστά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ένα ρητό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ με τον 11.50 αλλά θέλω να επισημάνω ότι δεν φωτογραφίζεται κανένας συγκεκριμένα. Κάποια Βιβή που ο αδελφός της έβαλε υποψήφιος σε κάποιες εκλογές εμένα δεν μου λέει τίποτα.
    Στο Μοσχατο έχω 3 φίλες που τις λένε Βιβή, άλλες 2 στην δουλειά μου, και έχω και μία ξαδέλφη με αυτο το όνομα. Πιθανολογω ότι κάποιες έχουν αδελφό που όλο και κάπου θα ήταν υποψήφιος. Άλλος στο 15μελες του λυκείου, άλλος στο σύλλογο εκδοροσφαγεων , άλλος στο κυνηγετικό σύλλογο κλπ. Άρα ως μη γενομενο το σχόλιο καθότι ασαφές και αόριστο και δεν προσθέτει τίποτε στην πληροφόρηση μας επι της ουσίας. Παρόλα ταύτα το άρθρο σας και το σχόλιο σας με βρίσκει σύμφωνο. Καμία Βιβή στον κόσμο δεν θαεδινε σημασία σε αυτο το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ναι καλά από την μία κράζεται τον κόσμο και ξεμπροστιάζετε ανθρώπους κατηγορώντας τους μπορεί και άδικα και μετά μπορεί και να μην ήταν αυτός και το κορυφαίο δεν το φωτογραφίζουμε κανένα τόσοι υπάρχουν με αυτό το όνομα. Αφου έχει γίνει το ρεσιτάλ 27-09-11 11.49 που φανερά λέτε ότι παρακολουθείται τις IP αλλιώς πως ξέρετε ότι έχει γράψει ανώνυμα παλιότερα; Απλά είναι για λύπηση η κατάσταση έχω απορία αν ντρέπεστε καθόλου, πόσα σχόλια είναι μούφα εδώ αλλά ξέρετε τι σημαίνει όποιος θερίζει θύελλες σπέρνει ανέμους. κάντε τους μάγκες μέσα από το blog όσο μπορείτε. Κατανοώ ότι το επίπεδο σας κατα μεγάλο ποσοστό θα σας αναγκάσει να λογοκρίνετε το κείμενο αλλά και θα σκοτωθείτε να βρείτε ΙΡ και ποιος είμαι αλλά έχω απορία αν κοιμάστε τα βράδυα. Θιχτήκατε και για τον σύλλογο των 30 ατόμων κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας… Είμαστε σε ένα Blog που διαβάζεται από κατοίκους Μοσχάτου και Ταύρου. Το μεγαλύτερο ποσοστό ξέρει ποια είναι η κοπέλα για την οποία γίνονται τα παραπάνω σχόλια…
    Είναι σαφές ότι δεν φωτογραφίζεται απλά ένα πρόσωπο, αλλά παρουσιάζεται ξεκάθαρα με στοιχεία όπως όνομα, αδερφή υποψηφίου δημάρχου που έχασε τις εκλογές κα.
    Το blog στο οποίο κάποιοι δίνουν συγχαρητήρια, θα έπρεπε να δείχνει μεγαλύτερη ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα. Κάθε άλλη συμπεριφορά μπορεί να χαρακτηριστεί ύποπτη για τις προθέσεις της απέναντι σε πρόσωπα και σε πολιτικές παρατάξεις.
    Χαρακτηρισμοί όπως:
    • Εκδότρια της πλάκας
    • Μπουρδολόγος
    • Πονηρή
    Καθώς και η ανάμειξη σε κείμενα και σχόλια χωρίς καμία τεκμηρίωση, αποτελούν ξεκάθαρα προσβολή και μείωση της προσωπικότητας της συγκεκριμένης κοπέλας. Το περίεργο της υπόθεσης δεν είναι τα σχόλια που κάνει ο οποιοσδήποτε ‘’μάγκας’’ πίσω από τον υπολογιστή του, αλλά το γιατί κάποιοι τα παρουσιάζουν στον κόσμο.

    Υ/Γ : Ο δέ ψευδής λόγος γίνεται παρά το πρώτον ψέυδος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όποιος θίγεται να μην θίγει. Δεν είναι κανείς στο απυρόβλητο. Η λάσπη που έχει εκτοξευθεί από εκείνη την πλευρά είναι ωκεανός μπροστά σ'αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλα ρε 1:51 που σε πήρε και ο πόνος για την κοπέλα, εδώ έχει φτάσει σε σημείο να βρίζει κόσμο την ώρα που πίνει χαλαρά το ποτό του επειδή δεν ψήφισε τον εκλεκτό. Τώρα το γύρισε στο ίντερνετ, λες και δεν ξέρουμε τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

    Η ανάρτηση του Μοσχάτο Ταύρος Life μιλάει για ένα site που καθυβρίζει τον εμπορικό σύλλογο και γράψαμε ένα άρθρο για αυτό.
    (Το αν ο εμπορικός σύλλογος είναι 30 άτομα 1,30 άσε να το κρίνει ο κόσμος που βλέπει το σχόλιο σου).

    Δεν κατονομάσαμε ούτε το site και δεν ρωτήσαμε ποτέ ποιός το έχει.

    Ξανά λέμε δεν μας ενδιαφέρει.

    Γράφουμε στην ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, κάτι που είδαμε και μας πείραξε.

    Όποιος θέλει τα διαβάζει, όποιος δεν θέλει έχει το δικαίωμα να μην μας ξανά επισκεφτεί.

    Όσοι πιστεύουν πως μπορούν να αναπαράγουν τη λογοκρισία των ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα, ας πάνε να διαβάσουνε άλλο blog.

    Εφόσον δεν βρίζεις, δεν απειλείς και λες απλά την αποψή σου, το σχόλιο θα σηκώνεται… 1,51.

    Μοσχάτο Ταύρος Life

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10:39 από αυτά που λες είναι φανερό ότι θες να εκτοξεύσεις λάσπη. Άρα να μην παίρνουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα σου αφού πρόκειται για προσωπική αντιπαράθεση με ανυπόστατες λασπολογίες. Αν πάλι έχεις αποδείξεις μπορείς να τις παραθέσεις επώνυμα. Έτσι θα κερδίσεις και μερικά λεπτά δημοσιότητας (στην περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, αυτή την στιγμή μόνο στον καθρέπτη σου μπορείς να κορδώνεσαι)

    Φίλε 3:27 ελπίζω να μην είσαι αυτός που ζήταγε συγγνώμη κάποιο βράδυ πριν λίγους μήνες για την απαράδεχτη συμπεριφορά του φίλου του που έπινε ‘’χαλαρά τα ποτάκια του’’ και στην συνέχεια ξεσήκωσε το μαγαζί - αν και από κωλοτούμπες μας έχετε μάθει…

    Μοσχάτο Ταύρος Life: Ξεκάθαρη η απάντηση σου. Με βάση αυτό μπορεί ο οποιοσδήποτε να φωτογραφίζει και να κατηγορεί πρόσωπα στο blog σας, αρκεί να μην τα βρίζει και να μην τα απειλεί. Έτσι δεν είναι Αγία Τριάδα?

    Υ/Γ: δεν βρίζω δεν απειλώ, για να δω θα το ‘’σηκώσετε’’ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com