Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Εγκαίνια νέου σπιτιού την Τετάρτη 28/09 στο Μοσχάτο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με χαρά σας προσκαλεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 18:30 στα εγκαίνια του νέου μας σπιτιού στο Μοσχάτο, το οποίο θα αποτελέσει καταφύγιο χαράς και δημιουργίας των 25 παιδιών μας, που μέχρι σήμερα μεγάλωναν στο σπίτι μας στη Νίκαια. 

Το σημαντικό αυτό έργο, που ολοκληρώθηκε χάρη στην ανεκτίμητη στήριξη εταιρειών και ιδιωτών, μέσω χορηγιών, θα παρουσιαστεί από την κα Νόνη Δούνια, στις 18.30, στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, Ομήρου, Κωνσταντινουπόλεως και Διονυσίου Σολωμού στο Μοσχάτο.


Μετά την εκδήλωση σας περιμένουμε στο νέο μας σπίτι, Δροσίνη 15, Μοσχάτο.
Με την υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Λίγα λόγια για το νέο μας σπίτι στο Μοσχάτο:

Το σπίτι μας ξεκίνησε από την δωρεά μίας μονοκατοικίας από την κα. Αλεξάνδρα Νίκα στην οδό Δροσίνη15. Το σπίτι αυτό κατεδαφίστηκε και τη θέση του πήρε ένα μεγάλο ολοκαίνουργιο ικανό να στεγάσει 25 παιδιά, διαφόρων ηλικιών.

Το νέο μας σπίτι έγινε πραγματικότητα χάρη στη συμμετοχή των GOODY’S με το ARGOUDAKI το 2008 και του Ελβετικού Οργανισμού LIMMAT FOUNDATION.

Σημαντική και καθοριστική, όμως, ήταν και η συμμετοχή της Τεχνικής εταιρείας ΕΜΒΑΤΗΣ Α.Ε., η οποία προσέφερε όλες τις υπηρεσίες της δωρεάν.

2 σχόλια:

  1. καλή αρχή στο νέο σπίτι. Θα πρέπει να το στηρίξουμε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com