Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζει Θανάση Ντερέκα από τον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου

Η Δημοκρατική Αριστερά Μοσχάτου – Ταύρου, με αφορμή την εκλογή αντιπροσώπων από το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου για την ΠΕΔ Αττικής σημειώνει τα εξής:

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν ζητήθηκε η άποψη μας για την εκπροσώπηση της πλειοψηφούσας αρχής του Δήμου στα ανώτερα συλλογικά όργανα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεν μπορεί να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία σε κεντρικό επίπεδο και τοπικά να μην ερωτάται ένας κομματικός φορέας που στήριξε τον σημερινό Δήμαρχο και την δημοτική του ομάδα.

Ως γνωστόν, η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζει τον Δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη για Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, αφού συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου που αναζητούμε.

Για τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, η Δημοκρατική Αριστερά εκδηλώνει την στήριξη της στο πρόσωπο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Ντερέκα.

Δημοκρατική Αριστερά Μοσχάτου – Ταύρου,
Δημήτρης Ναυπλιώτης

5 σχόλια:

  1. bouxaxaxaxa
    O Ντερέκας αριστερός δηλαδη;;
    Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι και αν είναι κάτι σημαινει αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Θανάσης δεν είναι ξεγραμένος όπως κάποιοι θα τον ήθελαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αδικια δεν την θελει κανεις τελικα.Οσο και να μην συμπαθεις τον Ντερεκα καταλαβαινεις ποσο αδικη ηταν αυτη η αποφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TH GINETAI KONTRA DAMHLAKOS VS NTEREKAS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑΥΡΟΣ VS ΜΟΣΧΑΤΟ; ακούγεται κάτι στα στενά της Κοραής. Δεν ξέρει κανείς να μας πει; Θα φανεί πιστεύω και σήμερα στην ψηφοφορία. πολλά λευκά προβλέπω.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com