Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αναβάλλονται οι παραστάσεις της Αντιγόνης στον Ταύρο

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις της «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία του Γιούρι Λιουμπίμοφ, ιδρυτή του Θεάτρου Ταγκάνκα Μόσχας, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Η κόντρα του πρώην με τον νυν καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου Ταγκάνκα της Μόσχας είχε επιπτώσεις στην αθηναϊκή παράσταση της «Αντιγόνης».

Όπως μας ενημέρωσε η εταιρία η οποία είχε αναλάβει τη μετάκληση του διάσημου πρωτοποριακού θεάτρου «ο νέος διευθυντής του Θεάτρου Ταγκάνκα Μόσχας, Βαλερί Ζολοτούχιν, ο οποίος διαδέχτηκε τον Ιούνιο τον Γιούρι Λιουμπίμοφ, αρνείται να εκπληρώσει τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του θεάτρου και να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες παραστάσεις της «Αντιγόνης» στην Αθήνα στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης».

Το κύριο επιχείρημα του Βαλερί Ζολοτούχιν ήταν ο φόβος σκανδάλου από την παρουσία του Γιούρι Λιουμπίμοφ στην Αθήνα.

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

Όσοι αγόρασαν το εισιτήριό τους από το ταμείο του “Θέατρον” ή τα καταστήματα Public, πρέπει να προσέλθουν στο ταμείο του “Θέατρον” (Πειραιώς 254, Ταύρος) και με την παράδοση του εισιτηρίου ή του voucher από το Public, θα τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση των εισιτηρίων από τα καταστήματα Public.

Όσοι αγόρασαν εισιτήριο με χρήση πιστωτικής κάρτας (τηλεφωνικά ή μέσω internet) μπορούν να ακυρώσουν το εισιτήριο τηλεφωνικά και να πιστωθεί το ποσό στην πιστωτική τους κάρτα στο 212 254 0312. Πληροφορίες από το 2122540312.

Ο διάσημος Ρώσος θεατρικός συγγραφέας και ιδρυτής του θιάσου αποχώρησε επεισοδιακά από το τιμόνι του τον περασμένο Ιούνιο, έπειτα από πενήντα χρόνια, κατηγορώντας τους ηθοποιούς του ως «φιλοχρήματους και άπληστους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com