Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ο Δήμος ζητάει τον χώρο των φαρμακαποθηκών στον Ταύρο

Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Λοβέρδο απέστειλε ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και ζητεί την παραχώρηση του χώρου των φαρμακαποθηκών, που βρίσκονται στον Ταύρο, ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος πρασίνου, αναψυχής, αλλά και ήπιας αθλητικής δραστηριότητας

Διαβάστε την επιστολή
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,
Κύριο Ανδρέα Λοβέρδο

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ύστερα από την τηλεφωνική μας συνομιλία, όπου και συζητήσαμε το θέμα σχετικά με την παραχώρηση του χώρου των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται επί της Λ. Ειρήνης (ΟΤ 224, περιοχή Δημοτικής Ενότητας Ταύρου), σας αποστέλλω την πρόσφατη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ζητά από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης την παραχώρηση της χρήσης του χώρου των φαρμακαποθηκών του, επί της Λ. Ειρήνης, στον Ταύρο. Με τη δημιουργία του νέου Καλλικρατικού Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου προβάλει άμεση ανάγκη αξιοποίησης χώρων ανοικτής πρόσβασης για κοινωφελείς σκοπούς.

Ο συγκεκριμένος χώρος, λόγω της θέσης του και του χαρακτηρισμού του ως «κοινόχρηστος χώρος πρασίνου» από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του σχεδιασμού μας. Πιο συγκεκριμένα, στο χώρο αυτό πρασίνου και αναψυχής είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν ήπιες αθλητικές δραστηριότητες, όπως το άθλημα του πινγκ-πονγκ, στο οποίο, ο σύλλογος που εδρεύει στην περιοχή διακρίνεται ιδιαίτερα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, είμαι σίγουρος πως θα εκτιμήσετε θετικά αυτή την αναγκαιότητα και θα γίνει δυνατόν να προχωρήσουμε άμεσα στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου.

Με εκτίμηση,


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ


Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. ΟΙ ΤΑΥΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com