Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Έφεση στην ΕΠΟ θα κάνει την Τρίτη 10/5 ο Άγιαξ Ταύρου

Με έκπληξη διάβασαν στη διοίκηση του Αγιαξ Ταύρου την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για μηδενισμό της ομάδας στο παιχνίδι με το Χαϊδάρι ( πατήστε εδώ ).

Η ομάδα του Ταύρου είχε επικρατήσει 1-0 σε εκείνο το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής, με το Χαϊδάρι να καταθέτει στη συνέχεια ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ελτον Χαλίλι.

 Η ένσταση έγινε τα χαρτιά του παίκτη, ότι δηλαδή δεν είχε δικαίωμα να αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε το Χαϊδάρι.

Αυτή η απόφαση στέλνει τους «ερυθρόλευκους» στο τοπικό, αλλάζοντας την τελική βαθμολογία στον 8ο όμιλο.

Όμως οι άνθρωποι του Αγιαξ δεν ανησυχούν και την Τρίτη (10/5) θα καταθέσουν έφεση στην ΕΠΟ, προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει κάτι το αντικανονικό στη συμμετοχή του Χαλίλι.

onsports

5 σχόλια:

  1. Και εφεση να γινει ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης ειναι Αλβανος!! Τζαμπα εξοδα θα κανετε!!! Αλλα δεν εχετε αναγκη....πηρατε πακετο απο την Ιωνια!!!! τυχερουληδες θα εχετε χρηματα για να ξεκινησετε για την Α ΑΘΗΝΩΝ!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΓΕΝΗΣ...ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΣΟ ΘΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το δούμε. Κοντός Ψαλμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεγαλε ο κοντος ψαλμος ηρθε μεχρι κ συγγνωμη ζητησε η επο...στα πα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει κανεις προσεξει τιποτα απεναντι απο το πεμπτο δημοτικο σχολειο του ταυρου .Υπαρχει η δεν υπαρχει νομος.Και αν υπαρχει σε ποσα μετρα αποσταση επιτρεπεται οικος ανοχης απο σχολειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com