Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων: Η συναντησή μας με τον Δήμαρχο Αθηναίων δεν μας χαρίστηκε.

Για την δικαίωση της ιστορίας που αρχίσαμε να γράφουμε από τον Απρίλη του 2007 όταν ξεκινήσαμε να παλεύουμε για την λύση αυτού του προβλήματος θα ήθελα να προσθέσω ότι η συνάντησή μας με τον Δήμαρχο Αθηναίων κο Καμίνη Γ. δεν μας χαρίστηκε.

Ήταν προϊόν της πίεσης από την πλευρά του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου κο Ευθυμίου Α.

Ήταν προϊόν της πίεσης των ‘ πολιτών κατά της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών ’ ύστερα από τη συνάντηση μας με την Αντιδήμαρχο της Αθήνας κα Γιαννοπούλου Π. που είχε σαν θετικό αποτέλεσμα την επέμβαση του κου Βαρελά ( Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ) στον καταυλισμό.

Ήταν προϊόν της αποστολής εγγράφου στο Δήμο της Αθήνας ζητώντας να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να δεσμευτούν σε ενέργειες.

Ήταν προϊόν της συνάντησης της ‘ επιτροπής κατοίκων ‘ με τον σύμβουλο του Δημάρχου της Αθήνας κο Κρoμμύδα Τ. ο οποίος μαζί με τον κο Βαρελά ανέλαβαν την προώθηση των δεσμεύσεων από την συνάντησή μας με τον κο Καμίνη.

Πιστεύουμε και το έχουμε ξαναπεί ότι σε αυτή τη μάχη κανείς πολίτης δεν περισσεύει όπου και αν ανήκει.

Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά που φέραμε στη ζωή, απέναντι στους γονείς που μας έφεραν στη ζωή αλλά και απέναντι στους εαυτούς μας να σηκώσουμε και να κρατήσουμε το πρόβλημα στο ύψος που του αρμόζει και όχι να το υποβαθμίζουμε.

Το διαδίκτυο μας προσφέρει για αυτό μεγάλη δυνατότητα και πρέπει να ο χρησιμοποιήσουμε θετικά.

Εμείς καλούμε και πάλι κοντά μας όποιον νομίζει ότι είτε με την παρουσία του, είτε με τη γνώμη του, είτε με τις ενέργειές του μπορεί να μας φέρει μπροστά στη λύση.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που για άλλη μια φορά άφησαν τις δουλειές τους και ήταν κοντά μας.
‘ Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών ’

2 σχόλια:

  1. Aς είναι καλά ο Ευθυμίου, γιατί με τον Σούτο ακόμα συνάντηση θα περιμένατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝΕ, ΠΙΕΖΟΥΝ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com