Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Μαθητικό φεστιβάλ στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου

Ο Δήμος μας θέλοντας να ενισχύσει το ενδιαφέρον των μαθητών όλων των βαθμίδων αλλά και γενικά της Νεολαίας μας για τη δημιουργία σε όλες τις μορφές που αυτή εκφράζεται, διοργανώνει και φέτος το Μαθητικό Φεστιβάλ-Γιορτή Νεολαίας.

Με τη συμπλήρωση φέτος 20 χρόνων από τότε που ξεκίνησε ο θεσμός με τα σχολεία του Δήμου Ταύρου,προσδοκάει στο Μαθητικό Φεστιβάλ του 2011 να υπάρχει συμμετοχή και των σχολείων του Μοσχάτου, αφού μετά τη συνένωση αποτελούμε πλέον ένα ενιαίο Δήμο.

Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες των παιδιών όπως, μουσική, χορός, θέατρο κ.λ.π παρουσιάζονται στο Αμφιθέατρο των Λυκείων του Ταύρου <<Νίκος Τεμπονέρας>> που αποτελεί ένα χώρο 600 θέσεων, καθώς και οι εικαστικές δημιουργίες και κατασκευές στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα.

Με στόχο η διοργάνωση να συμβάλλει στην ενίσχυση του αισθήματος των μαθητών για τον πολιτισμό, αλλά και για την συλλογική προσπάθεια, κάλεσε σε πρώτη σύσκεψη, εχθές Τρίτη 29 Μαρτίου και ώρα 6.30 στην Αίθουσα 7 των Δημοτικών Σφαγείων της κοινότητας Ταύρου, τους Διευθυντές των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και των δυο κοινοτήτων, προκειμένου να τεθούν προτάσεις, προβληματισμοί και νέες ιδέες που θα οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Η έναρξη του Φεστιβάλ προσδιορίζεται στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Στη σύσκεψη βρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Μοσχάτου κυρία Καπετανάκη Αγγελική και οι Δημοτική Σύμβουλοι, κύριοι Καραβασέλας Στάθης , Σάββας Γιάννης, Χατζηαντωνίου Παν, Βιβλιοδέτης Ε και άλλοι.

πηγή: my-moschato

3 σχόλια:

  1. ωραίο. Να μας ενημερώσετε για τις συμμετοχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τις απουσίες να μας ενημέρωσετε! Που ήταν το Το.Συ.Ν.;;; Γιατί δεν το κάλεσε κανένας;;; Ποια η δική σας γνώμη ως άμεσα ενδιαφερόμενος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν καλεστεί τα μαθητικά συμβούλια μιας και πρόκειται για μαθητικό φεστιβάλ.
    Μην θέλετε να καπελώνετε τα πάντα.
    Έλεος πια, μόνο γκρίνια και κατηγορίες.
    Μην δημιουργείται εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com