Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Οι νικητές των τριών διπλών προσκλήσεων της παράστασης Beckett 3B

Οι νικητές των τριών διπλών προσκλήσεων της παράστασης Beckett 3B για την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης είναι :

1)Θύμιος Δουσμανόπουλος

2)Βασίλης Περατζάκης

3)Κωνσταντίνα Κομματά

Σε αυτό το Σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για την τιμή που μας έκανε να προσφέρει στους αναγνώστες του Μοσχάτο ταύρος Life 3 διπλές προσκλήσεις. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χαρά Πετρούνια που αγκάλιασε αμέσως την προσπάθεια και 6 φίλοι μας θα παρακολουθήσουν την παράσταση Beckett 3B.

Έχουμε ένα στολίδι στην πόλη μας και πραγματικά θέλουμε οι αναγνώστες μας που θα παρευρεθούν στην παράσταση να το ευχαριστηθούν και να γνωρίσουν από κοντά (εάν δεν το έχουν ήδη κάνει) έναν πολύ όμορφο χώρο στον Δήμο μας.

Καλά να περάσετε…

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή.

*Οι νικητές θα λάβουν email για τις τελευταίες λεπτομέρειες*

1 σχόλιο:

  1. Να πω την αλήθεια ήμουν λίγο δύσπιστος
    για την συγκεκριμένη κλήρωση αλλά ένας φίλος μου( από αυτούς που κερδίσανε!!!) όταν είδα το όνομα του παραξενεύτηκα και τον ρώτησα εάν σας ξέρει. Μου απάντησε ότι δεν έχει ιδέα ποιος κρύβεται πίσω από το blog. Μπράβο που κάνετε σωστές κληρώσεις. Να πω την αλήθεια εγώ δεν έστειλα γιατί πίστευα ότι θα τις μοιραστείτε στην ουσία εσείς. Και πάλι μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com