Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Θρίαμβος για την ομάδα του A.O.Π Μοσχάτου. Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Ο πρώτος μήνας του 2011 επεφύλαξε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Α.Ο.Π Μοσχάτου!

Το συγκρότημα, το οποίο προβιβάστηκε στη Β’ Εθνική την περασμένη Άνοιξη δίχως να γνωρίσει κάποια ήττα στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΠΕΔΑ, πέτυχε χθες τη δεύτερη νίκη του στον φετινό… μαραθώνιο με 3-2 σετ επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας εντός έδρας και εδραίωσε, ουσιαστικά, την παραμονή του στην συγκεκριμένη Κατηγορία.

 Η ομάδα του Κυριάκου Γρηγορακάκη κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 σετ και 14-9 στο γ’ σετ σε 3-2 σετ υπέρ της, κάτι το οποίο καταδεικνύει τα τεράστια ψυχικά αποθέματα των παικτών της ομάδας, οι οποίοι πίστεψαν στην ανατροπή του σκορ.

«Η ομάδα μου πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή, η οποία οφείλεται στην αλλαγή του πασαδόρου και στη διατήρηση της καλής υποδοχής στο ματς. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του β’ σετ, χρησιμοποίησα τον Άγγελο Μαρκόπουλο, τον οποίο αποκτήσαμε από τον Πήγασο Νέου Κόσμου το περασμένο καλοκαίρι αντί του Παπαποστόλου, ενώ έριξα στη μάχη τον ακραίο Στυλιανού αντί του Χριστοδουλάκη.

 Ο Στυλιανού θα χρησιμοποιείται στη θέση του ακραίου αντί του διαγώνιου, στην οποία αγωνιζόταν κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πανιώνιο, ενώ ο Χριστοδουλάκης χρησιμοποιείται, πλέον στη θέση του ακραίου αντί σ’ αυτή του λίμπερο. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, στα μέλη της διοίκησης και σ’ όλους όσους συνέβαλαν για τη μεγαλειώδη επιτυχία επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας τη χθεσινή μέρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Κυριάκου Γρηγορακάκη, μέσω της «ΑΘΗΛΣΗΣ», ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Επόμενος αντίπαλος γι’ εμάς είναι η Φθία Λαμίας και ευελπιστούμε να κερδίσουμε τους τρεις πόντους, ώστε να ξεφύγουμε με διαφορά 10 πόντων από την συγκεκριμένη ομάδα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα έχουμε διασφαλίσει οριστικά την παραμονή μας στη Β’ Εθνική. Επίσης, το ευχάριστο γι’ εμάς είναι πως παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, κάτι το οποίο φαίνεται από τα σκορ. Έχουμε χάσει μόνο ένα ματς με 3-0 σετ από τον Πανιώνιο, ενώ στα άλλα παιχνίδι κερδίσαμε ένα, δύο και τρία σετ.

 Ο λίμπερο του Α.Ο.Π Μοσχάτου, Στέφανος Χριστοδουλάκης, από την πλευρά του, ανέφερε μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ»! «Πιστεύω πως αυτή η ομάδα λειτουργεί σαν μια καλή παρέα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά μετά τις αλλαγές, οι οποίες έγιναν η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει το ματς. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως το μόνο που της λείπει είναι η διάρκεια. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια προβλήματα, Στο ματς με αντίπαλο τα Ταταύλα, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ένα πόντο, ενώ με τον Εθνικό Πειραιώς ήταν δυνατόν να κερδίσουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Βέβαια, δεν μπορώ να σας πω μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα, αλλά έχει φανεί πως μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους μας», ήταν τα λόγια του παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ομάδες υποδομής του Ολυμπιακού, μετακινήθηκε στον Εθνικό Πειραιώς, ακολούθως στην Κερατέα, εν συνεχεία στον Α.Ο. Κηφισιάς και το φετινό καλοκαίρι στον Α.Ο.Π Μοσχάτου.

Στο αρχικό σχήμα, ο κ. Γρηγορακάκης χρησιμοποίησε τον Ντίνο Παπαποστόλου, τον διαγώνιο, Κώστα Κατσούλη, ενώ στις θέσεις των ακραίων οι Στεφανος Χριστοδουλάκης και Αντώνης Κισκήρας. Στις θέσεις των κεντρικών χρησιμοποιήθηκαν οι Μανώλης Κατσανεβάκης και Γιάννης Καλαϊτζίδης, ενώ στη θέση του λίμπερο αγνίστηκε ο Θύμιος Αδαμόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν ως ακραίος μέχρι την περσινή σεζόν.

athlisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com