Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, κ. Α. ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕ 3,42%, ΔΗΛ. 342 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΕ 4,39%, ΔΗΛ 280 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ κ. Α. ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ 622 ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 144 ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ κ. Κ. ΣΕΡΓΙΑΔΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΡΘΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

5 σχόλια:

  1. Αντι να ζητησεται συγγνωμη απο τον αριστερο κοσμο του Ταυρου και του Μοσχατου για την στηριξη απαξιωμενων υποψηφιων που εκλεχτηκαν τελικα με το 17% των εγγεγραμενων δημοτων και για τις συμφωνιες κατω απο το τραπεζι με το πασοκ, μοιραζεται συγχαρητηρια.αραγε με ποια υποστηριξη απο πλευρας πασοκ ανταλλαξατε τον Ταυρο και το Μοσχατο? Τα θερμα συγχαρτηρια αφορουν και τους δημοτικους συμβούλους του Ταυρου που θαψανε το θεμα του προαστιακου και τωρα επανεκλεγησαν με τον ευθυμιου? Να θυμισουμε στους αγαπητους συντροφους τις συναντησεις υποστηριξης με δημοτες και
    την δημοτικη κινηση ταυρου, για το θεμα του προαστιακου, της σ. Φιλινη, εναντια στην δημοτικη αρχη τοτε του Ταυρου και νυν του Μοσχατου? Και για το μοσχατο αποτι ξερω η συνεργασια ηταν απορεια τον αγωνων για το περιβαλλον και την παραλια των σ. της δα με το συνδυασμο του παπαντωνη και των επιγονων του? Οσο για τους αριθμους που αναφερεται νομιζω οτι το μονο σιγουρο για ασφαλη συμπερασματα ειναι οι 144 σταυροι σε ταυρο-μοσχατο που ελαβε ο μοναδικος και επισημος υποψηφιος σας στο σχημα.(τον οποιο οι πασοκοι δεν ειχαν το φιλοτιμο να τον πριμοδοτησουν μπας και εκλεγει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα κάνεις να μην είσαι τόσο σκληρός με την Αριστερά. Το ίδιο το Μοσχάτο και ο Ταύρος δεν υποστήριξε Σωπάκη και Κυριαζίδη.Τι σου φταίει Η Δημοκρατική Αριστερά που υποστήριξε τον υποψήφιο που Θέλει οι πλειοψηφία των Δημοτών. Κράξε τον κόσμο που υποστήριξε αυτή την προσπάθεια. Αλλά για να την στήριξε κάτι θα ήξερε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί "νεομπίστηδες"
    Κρίμα οι κοινές προσπάθειες για δημοκρατία διαφάνεια στο Δήμο και προστασία της παραλίας.
    Τόσο γλυκό είναι το κόκκαλο της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H DHMOKRATIKH ARISTERA EINAI TO KALUTERO KOMMA THS ARISTERAS GIATI MILAEI REALISTIKA KAI ME KUVERNHTIKO SXEDIO.
    ZHTW O KOUVELHS KAI O KAMINHS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com