Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΦΩΣΤΗΡΑΣ «Ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια»

Αν και είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα που προέκυπταν είτε από τραυματισμούς είτε από τιμωρίες λόγω καρτών ο Φωστήρας «έβγαλε» τις επτά πρώτες αγωνιστικές με απολογισμό δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, που τον έχουν φέρει στην 5η θέση του 8ου ομίλου. Πραγματοποίησε δηλαδή μια ικανοποιητική πορεία, δεδομένου και του ότι έδωσε τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις ενάντια σε δυνατούς αντιπάλους.

«Η τύχη δεν ήταν στο πλευρό μας, αλλά στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή επιστρέφει και έτσι μαζί με τη δεδομένη ικανότητα που έχουμε πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερη εικόνα στη συνέχεια» τόνισε σχετικά με τους αγώνες που ακολουθούν ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Κώστας Ψυρόπουλος και οριοθέτησε την έναρξη της... αντεπίθεσης.

«Αρχής γενομένης από το τοπικό ντέρμπι με τον Αγιαξ Ταύρου θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Είναι ένα ματς στο οποίο θέλουμε μόνο τη νίκη, όπως άλλωστε θέλουμε το τρίποντο σε όλα τα παιχνίδια. Και αυτό όχι μόνο λόγω του ονόματος του Φωστήρα, αλλά και λόγω ικανοτήτων» είπε ο έμπειρος τεχνικός και κατέληξε: «Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και απόλυτη συνέπεια βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και τώρα ευελπιστούμε σε καλύτερη συγκομιδή βαθμών στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τέλος, σήμερα στης 12 μ. υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με την Καλλιθέα στο γήπεδο του Ταύρου.

πηγή: sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com