Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Το Βicycle Film Festival είναι ένα διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ με κεντρικό θέμα το ποδήλατο.

Ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη πριν από 10 χρόνια θέλοντας να γιορτάσει την αναδυόμενη ποδηλατική κουλτούρα μέσα από την μουσική, την μόδα, τον κινηματογράφο και την τέχνη.
Σε αυτό το πλαίσιο, στην πρώτη του επίσκεψη επί ελληνικού εδάφους το Bicycle Film Festival έχει την χαρά να φιλοξενεί μια εικαστική έκθεση με θέμα και έμπνευση το ποδήλατο.
Η έκθεση SPOKED! διαπραγματεύεται την επιστροφή του ποδηλάτου στην καθημερινότητα, την επίδρασή της στην αισθητική και την αποτύπωσή της στο πεδίο των τεχνών.

Μία νέα παραγωγή χορού από τον ταλαντούχο Ισραηλινό χορογράφο Arkadi Zaides,

Ένα πολιτικό έργο, που μιλά πολλές γλώσσες, με δύο Εβραίους και δύο Άραβες χορευτές, που επιζητεί την ανοικτή και ειλικρινή επικοινωνία, ένα χώρο όπου μπορούν να απελευθερωθούν οι δαίμονες του καθένα, μέσα από τις διαφορετικές κοινωνικές τους πραγματικότητες, τις διαφορετικές καλλιτεχνικές τους γλώσσες, τις διαφορετικές συναισθηματικές τους καταστάσεις.
Με σύγχρονο χορό, καποέιρα, τζούντο σε μία ιδιαίτερη χορογραφία, κάθε ένας από τους ερμηνευτές διηγείται την ιστορία του και εισβάλει στην ιστορία του άλλου, χωρίς σταματημό, χωρίς λύση. Ένα τοπίο επιθετικότητας, κάποτε συμπόνιας και τρυφερότητας, βίας, σύγχυσης, απελπισίας και προσμονής, που αναζητά έναν τόπο για όλους, έναν τόπο ελπίδας, έναν τόπο QUIET.

Το Βicycle Film Festival  18:00 - 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Μία νέα παραγωγή χορού 21:00
20€, Φοιτητικό, κάτοχοι κάρτας ανεργίας & πολυτέκνων & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων: 15€,

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
Πληροφορίες Ιδρύματος 210-3418550

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com