Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Πρόβλημα με Δαουλάρη ο Αίολος Ταύρου

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της επιτυχίας της ομάδας με 76-69 επί του Άρη Πετρούπολης, οι άνθρωποι του Αίολου Ταύρου ενημερώθηκαν για το δυσάρεστο νέο, το οποίο αφορά τον τραυματισμό του παίκτη του τμήματος, Παναγιώτη Δαουλάρη!

 Ο πάλαι ποτέ μπασκετμπολίστας του Κόροιβου Αμαλιάδας τραυματίστηκε στον αγκώνα και στο γόνατο, κατά τη διάρκεια δύο φάσεων του αγώνα της Δευτέρας, με συνέπεια να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα της προσεχούς αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νίκη Αμαρουσίου, εκτός έδρας!
 Όσο για τη χθεσινή επιτυχία των γηπεδούχων, ο προπονητής του Αίολου Ταύρου 2006, Θοδωρής Ορφανίδης, ανέφερε, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», μετά τη λήξη του αγώνα πως: «Η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες απ’ αυτές, οι οποίες έχουν φανεί μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα! Ίσως, όμως, να το πιστεύω μόνο εγώ αυτό! Δε ξέρω τι να σας πω!», ήταν τα λόγια του τεχνικού των νικητών.

ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 76 (34)
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 69 (29)

Διαιτητές: Χρηστίδης Η, Πλιάκας

Αίολος Ταύρος (Ορφανίδης, Σκαρίμπας): Δεμιρτζόγλου 4, Αφαλίδης 9, Καραγιάννης 5, Λακασάς, Κατσαρής 2, Μουχίμογλου 14 (2), Καρατζάς, Κορωνιός 18 (2), Δαουλάρης 14 (2), Κοκλώνης 10.

Άρης Πετρούπολης (Γρυλλιωνάκης): Αμπράζης 2, Λιαπούρης 8, Γεωργαλάς 6, Κοσμίδης 21 (5), Βασιλείου 12, Κωνσταντώνης 2, Ρήγος 5, Τσακίρης, Ντάνας 5, Νίκας 8 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com