Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πρόβλημα με τον προπονητή του ΑΟ Μοσχάτου Αντώνη Δημητρίου;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής του Α.Ο Μοσχάτου Αντώνης Δημητρίου,μετά την λήξη του παιχνιδιού Μοσχάτο - Ολυμπιακός Λαυρίου 0 - 1, αποδοκιμάστηκε έντονα από κάποια μερίδα φιλάθλων που βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον Αγώνα.

Στην εξέδρα κάποιοι φώναζαν σε κάποιους ανθρώπους της διοίκησης  να λάβει μέτρα και την προέτρεπαν να αλλάξει προπονητή.

Εμφανώς απογοητευμένος ο Κύριος Δημητρίου μιλάει αυτές τις μέρες με την διοίκηση για το τι μέλη γενέσθαι. Μέσα σε αυτές τις μέρες θα ξεκαθαρίσει το Θέμα. Πάντως η διοίκηση γνωρίζουμε ότι τoν στηρίζει.

Γνώμη μας..

Κάλο Θα είναι να μην ξεχνάμε την προσφορά του για την άνοδο του ΑΟ Μοσχάτου στην κατηγορία .

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η ομάδα στηρίζετε από ανθρώπους και κατοίκους του Μοσχάτου, γιατί ο δήμος τόσα χρόνια δεν τους έχει προσφέρει κατά εμάς τίποτα.

Τα χρήματα είναι τόσο περιορισμένα, που μέχρι τελευταία στιγμή ,δεν ξέραμε εάν θα μπορούσε η ομάδα να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που προβλέπει η κατηγορία.

Θα πρέπει με σύνεση και χωρίς βιαστικές αποφάσεις να κοιτάξουν το θέμα και να βγει ένα καλό αποτέλεσμα για τον Α.Ο.Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com