Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Επανάσταση των επαγγελματιών εστίασης για το Κάπνισμα

Aυτό που περίμεναν όλοι, δηλαδή η επανάσταση των επαγγελματιών εστίασης στο θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος, συνέβη.

Σε κοινή συνεδρίαση του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων με την ολομέλεια των προέδρων των πρωτοβάθμιων σωματείων - μελών της, με θέμα τη λήψη απόφασης για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και τις συνέπειες στην βιωσιμότητα Ï! των επιχειρήσεων ομόφωνα

αποφάσισαν:

*Συνεχιστεί μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2010 η διαβούλευση με το υπουργείο Υγείας για την αναστολή της εφαρμογής του αντικαπνιστικού Νόμου μέχρι την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση, ενώ

*Εξουσιοδότησαν το ΔΣ της ΠΟΕΣΕ να καλέσει τα μέλη της μετά την εκπνοή του χρόνου (17/10/10) να επαναφέρουν τα σταχτοδοχεία στα καταστήματα του Κλάδου και να αποφασιστεί η κλιμάκωση των αντιδράσεων.

Η κατάσταση φαίνεται έχει φτάσει στο απροχώρητο με δεκάδες καταστήματα να είναι άδεια ενώ αρκετά έχουν βάλει λουκέτο.

Οι εστιάτορες αναμένεται να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις του μετά τις μετά τις 17 Οκτωβρίου οπότε λήγει η διαβούλευση με το υπουργείο Υγείας για το νόμο κατά του καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com