Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

23o ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2010 ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Στο Άρπα Κόλλα, ένας σκηνοθέτης και ένας σεναριογράφος οι οποίοι μόλις κερδισαν ένα φεστιβαλικό βραβείο, προσπαθούν να κάνουν μία ταινία που να αντιπροσωπεύει το όραμα τους. Στρέφονται σε παραγωγούς και χορηγούς, ενθουσιάζονται και ονειρεύνται, απαγοητεύνται και θυμώνουν. Συνειδητοποιούν πως το σινεμα στην Έλλαδα είναι δύσκολη υπόθεση.
Ώρα: 18:00  Εισιτήρια 5 € περισσότερες πληροφορίες






Ένας ηλικιωμένος βρίσκεται σε ένα ταξί. Οδηγεί ένας νεαρός. Ένα φέρετρο στο πορτμπαγκάζ. Nύχτα, το ταξί καταλήγει σε ένα νταμάρι. O ηλικιωμένος παρασύρει τον νεαρό άνδρα σε μια καλύβα, όπου του γνωρίζει μια παρακμασμένη γυναίκα, την Kαρκαλού. Xορεύουν στο ρυθμό του Λούις Άρμστρονγκ και φεύγουν μ’ ένα πλοιάριο για ένα ταξίδι στη μνήμη. Προορισμός τους και πάλι το νταμάρι. Eκεί, ενήλικοι άντρες σπάνε βράχους, επαναστάτες συνωμοτούν κι ο ταξιτζής (ως alter ego του ηλικιωμένου) συμπλέκεται με τη γυναίκα: στην αρχή διαπληκτίζεται, αλλά ο διαπληκτισμός καταλήγει σε ερωτικό εναγκαλισμό.

Ώρα: 20:00 - Εισιτήρια 5 € περισσότερες πληροφορίες

Ο Κεόμα (Φράνκο Νέρο) επιστρέφει στην πόλη του μετά το τέλος του Αμερικάνικου Εμφυλίου για να ανακαλύψει πως ελέγχεται από μία αδίστακτη συμμορία. Στην συμμορία αυτή εμπλέκονται μάλιστα και τα τρία ετεροθαλή αδέλφια του. Ο Κεόμα αποφασίζει να υπεραστιστεί την πόλη του και τους κατοίκους της με κάθε κόστος. Ο Ένζο Καστελλάρι υπογράφει ένα καταιγιστικό σπαγγέτι γουέστερν, το οποίο θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα τελευταία του είδους.


Ώρα: 21:40 - Εισιτήρια 5 € περισσότερες πληροφορίες

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα

Πληροφορίες Ιδρύματος 210-3418550

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com