Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Στις 4 Σεπτεμβρίου Η κλήρωση των Ομάδων μας Μοσχάτου και Ταύρου στην Δ' Εθνική

Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής (η σέντρα θα δοθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου) και οι ομάδες συνεχίζουν τα φιλικά τους παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Η νέα αγωνιστική περίοδος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική για όλους μιας και στην ουσία θα ξεκινήσει η προσπάθεια για την οποία γινόταν λόγος εδώ και αρκετά χρόνια για περιορισμό του αριθμού των ομάδων που συμμετέχουν. Άλλωστε, σκοπός των ανθρώπων της Επιτροπής είναι τη σεζόν 2011-2012 να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα αποτελούμενο από 10 ομίλους των 14 ομάδων ο καθένας. Με λίγα λόγια δηλαδή θα παραμείνει ο ίδιος αριθμός των ομίλων όμως οι ομάδες που θα τον αποτελούν θα είναι πολύ λιγότερες από τώρα. Υπενθυμίζεται ότι στους περισσότερους από τους ομίλους μέχρι στιγμής αγωνίζονται μέχρι και 17 σύλλογοι.


ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Από 17 ομάδες απαρτίζεται εξάλλου και ο 1ος όμιλος που αφορά την Καβάλα αλλά και γενικότερα την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μέχρι και τις Σέρρες. Γι’ αυτό λοιπόν η γνωστή φράση που ακούγεται συχνά από παράγοντες, προπονητές και παίκτες «θα κάνουμε πρωταθλητισμό για να μην υποβιβαστούμε» θα ισχύσει και με το παραπάνω τη νέα χρονιά. Με τις 17 ομάδες υποβιβάζονται οι 5 τελευταίες, πράγμα που σημαίνει ότι αν πάμε στις 14 τότε θα «πέσουν» και άλλες 3 οπότε ο βαθμός δυσκολίας για όλους μεγαλώνει σημαντικά. Να σημειωθεί ότι μέσα στον Σεπτέμβρη αναμένεται να γνωστοποιηθεί και ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο. Πάντως, είναι ευνόητο ότι όσες περισσότερες είναι οι ομάδες σε κάποιον όμιλο, τόσες αντίστοιχα περισσότερες θα υποβιβάζονται από αυτόν.


8ος ΟΜΙΛΟΣ (14 ομάδες): Αγ. Ανάργυροι, Αγ. Ιερόθεος, Αίας Ταύρου, Αιγάλεω, Αιολικός, Αθηναϊκός, Ελπιδοφόρος, Ηλυσιακός, Ήφαιστος, Κεραυνός Γλυφάδας, Νέα Ιωνία, Περιστέρι, Φωστήρας, Χαϊδάρι.

9ος ΌΜΙΛΟΣ (16 ομάδες): Α.Ε. Περάματος, Αήττητος Σπατών, Ατρόμητος Πειραιά, Άρης Αμφιάλης, Άνω Σύρος, Ανταγόρας Κω, Αχαρναϊκός, Κερατσίνι, Κορωπί, Μοσχάτο, Μύκονος, Ολυμπιακός Λαυρίου, Προοδευτική, Σαρωνικός Αιγίνης, Τριγλία Ραφήνας, Ωρωπός.

ΣΤΙΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οι κληρώσεις των ομίλων της Δ’ Εθνικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Σεπτεμβρίου. Για τους ομίλους του Νότου(5, 6, 7, 8 και 9) η κλήρωση θα γίνει στις 4 του μηνός στην Γλυφάδα

πηγή: delta-ethniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com