Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Εργαστήρια για το αρχαίο δράμα στο «Μ. Κακογιάννης» στον Ταύρο

Εργαστήρια για το αρχαίο δράμα με τίτλο «Στους καθρέφτες της Ελένης» και με αφορμή την «Ελένη» του Ευριπίδη πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με στόχο την ενίσχυση της θεατρικής παιδείας στην εκπαίδευση.

Το εργαστήρι που θα διαρκέσει από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 7 Απριλίου περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια σκηνοθεσίας, υποκριτικής, σκηνογραφίας, ενδυματολογίας, κινησιολογίας, μουσικής διδασκαλίας του Χορού και κατασκευής προσωπείου, με διάρκεια 4, 6 και 8 ώρες.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς της α’ βάθμιας και β’ βάθμιας εκπαίδευσης, σε θεατρολόγους, σε φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων, σε σπουδαστές δραματικών σχολών και σε εμψυχωτές νεανικών ομάδων.

Διδάσκουν οι Αντιγόνη Γύρα, χορογράφος, καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας Κινητήρας Χοροθέαμα, Άννα Μαχαιριανάκη, σκηνογράφος-ενδυματολόγος, εκπαιδευτικός, Άρης Μιχόπουλος, ηθοποιός-σκηνοθέτης, Θοδωρής Οικονομίδης, ηθοποιός, Χριστίνα Παπαγεωργίου, αρχιτέκτων, σκηνογράφος, γλύπτρια, Φίλιππος Τσαλαχούρης, συνθέτης – καθηγητής της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος
Πληροφορίες στο 6973307094 (Ν. Μερκούρη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com