Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Κατάληψη στο κτίριο όπου εκδίδονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ στο Μοσχάτο

Κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο πραγματοποιεί από τις 7:00 μ.μ η ΓΕΝΟΠ, με στόχο να εμποδίσει την έκδοση λογαριασμών που θα περιλαμβάνουν και το ειδικό τέλος ακινήτων.

Οι συνδικαλιστές προειδοποιούν ότι θα παραμείνουν εκεί για όσο χρειαστεί προκειμένου να μην εκδοθούν οι λογαριασμοί ρεύματος.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού απέναντι στον άνεργο, το φτωχό και τον μεροκαματιάρη. Οι εργαζόμενοι στης ΔΕΗ και η ΓΕΝΟΠ δεν θα επιτρέψουν να μείνουν χωρίς ρεύμα φτωχοί συνάνθρωποί μας».

«Έχτισαν» την είσοδο της ΕΥΑΘ οι εργαζόμενοι

Την είσοδο των γραφείων της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή «έχτισαν» οι εργαζόμενοι και μέλη του ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, περίπου 50 άτομα συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της επιχείρησης, προσπαθώντας να μπλοκάρουν τον διαγωνισμό για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της επιχείρησης.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com