Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε προχθές Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη 50.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί των επισήμων και έπειτα ένα όμορφο και γλυκό κέρασμα.

Η Πρόεδρος της Οργάνωσης Ελευθερία Χερουβείμ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και εξέφρασε την προσδοκία ότι η επόμενη συνάντηση στα νέα γραφεία θα γίνει με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Χαιρετισμό έκανε, μεταξύ άλλων, και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου κ. Βασίλειος Σπανάκης όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Ο κ.Σπανάκης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο τους πρώτους μήνες της Νέας Δημοτικής Αρχής ενώ τόνισε ότι συστρατεύεται στην προσπάθεια προκειμένου η Νέα Δημοκρατία σε λίγο καιρό να γίνει κυβέρνηση. Να σημειωθεί ότι την εκδήλωσαν τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Πηνιώτης Κων/νος (Αντιπρόεδρος Δημ.Συμβουλίου), Καζαντζής Σταμάτης (Δημ.Σύμβουλος), Χαρμπάτσης Ελευθέριος (Δημ.Σύμβουλος), Μελίστας Αθανάσιος (Δημ.Σύμβουλος), Νατάσα Λεγάκη (Σύμβουλος Κοινότητας Μοσχάτου) καθώς και ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com