Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Βασίλης Σπανάκης εκλέχθηκε μεταξύ των πρώτων στις εκλογές της ΠΕΔ

Τις πρώτες πρωϊνές ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης από την Αττική στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.)που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Από τον Δήμο μας συμμετέχουν ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου και ο επικεφαλής της μειοψηφίας Βασίλη Σπανάκης όπου εχθές εξελέγη μεταξύ των πρώτων για να εκπροσωπήσει την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής από όλους τους συνδυασμούς.

Συγκεκριμένα, έλαβε 43 σταυρούς προτίμησης και εκλέχθηκε 7 ος από την παράταξη του και μέσα στους πρώτους 10 από όλες τις παρατάξεις.

Να σημειώσουμε ότι οι Δήμαρχοι συμμετέχουν χωρίς εκλογή στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ. Ενώ ο κ. Δαμηλάκος δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Χθες ολοκληρώθηκε και η διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Αττικής με την παράταξη που ανήκει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ να λαμβάνει 10 έδρες, ποσοστό 41%,η παράταξη της Ν.Δ. 9 έδρες,ποσοστό 38%, η παράταξη που ανήκει στο Κ.Κ.Ε 2 έδρες και 7%,ο ΣΥΝ 2 έδρες και 6% ενώ η παράταξη που ανήκει στην Δημοκρατική Αριστερά 2 έδρες και ποσοστό 8%.

Οι συνολικές έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου είναι 25 και αναμένονται οι τελικές διαδικασίες σχηματισμού του νέου προεδρείου εντός των επόμενων ημερών.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ : "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ"

Σε συνέντευξη που έδωσε ο νεοεκλεγμένος εκπρόσωπος της Π.Ε.Δ Αττικής στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε ο κοινωνικός ρόλος της Αυτοδιοίκησης είναι σημαντικός όσο ποτέ.

Ο Βασίλης Σπανάκης στην συνέντευξη που έδωσε υποστήριξε επίσης ότι η εποχή που διανύουμε δεν είναι κατάλληλη για λαϊκισμούς και στείρα αντιπολίτευση, αλλά για προτάσεις με ουσία.

Κατηγόρησε την αδράνεια των αρμόδιων όπου τα παιδιά των σχολείων της περιοχής μας έμειναν χωρίς βιβλία, για την κωλυσιεργία του αρμόδιου υπουργείου προκειμένου να εγκρίνει το κατάλληλο προσωπικό και να καλυφθούν οι ανάγκες στους παιδικούς σταθμούς του Μοσχάτου και του Ταύρου καθώς επίσης μίλησε και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στα οικονομικά των Δήμων.

Τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι ο Βασίλης Σπανάκης εκλέχθηκε μεταξύ των πρώτων από όλους τους συνδυασμούς των παρατάξεων και θα βρίσκεται στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα.

Οι συνάδελφοι του της Αυτοδιοίκησης, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, έδειξαν για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο του συμπολίτη μας, αφού συμμετέχει εκλεγμένος σε τέτοια θεσμικά όργανα για δεύτερη φορά.

8 σχόλια:

 1. Χωρις να θέλω να κρίνω κανέναν απλά λέω την γνώμη μου, πιστευώ εαν πήγαινε ο Ντερέκας στις εκλογές θα είχε εκλεχθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Δαμηλάκος είναι ένας εξαιρετικός κύριος αλλά τα κονέ του φτάνουν μέχρι ένα σημείο. Μπράβο στον Βασίλη. Τα κατάφερε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ. ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπαβο στην Δημοκρατική Αριστερά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. SPANAKIS-SPANAKIS!!
  TWRA POU EGINE KAI MONTELO NA DW POIOS THA TON STAMATHSEI.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Είναι από τις λίγες φορές που λογοκρίνουμε σχόλιο. Ο λόγος είναι για υβριστικό μήνυμα για την οικογένεια του κ. Σπανάκη. Σας παρακαλούμε γράψτε ότι θέλετε αλλά μην προσβάλεται πατεράδες και μανάδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Kαλά ο Σπανάκης που η παραταξή του βγήκε δεύτερη κατάφερε και εκλέχτηκε ενώ ο Δαμηλάκος αποκλείστηκε.
  Κάποιο παιχνίδι παίχτηκε και οι σύντροφοί του τον πούλησαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com