Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Προπονητικό καμπ στο Μοσχάτο με επικεφαλής τον Γάλλο προπονητή Τραντορί!

Προπονητικό καμπ με ξεχωριστή σημασία και βαρύτητα διοργανώνει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου στο Μοσχάτο η Cornilleau δια του αντιπροσώπου της στην Ελλάδα, προπονητή Γιάννη Καρδιακού.

Η γαλλική εταιρεία ειδών επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ο συνεργάτης της παίρνουν πρώτη φορά στη χώρα μας αυτή την αξιοπρόσεκτη πρωτοβουλία και υπάρχουν τρία στοιχεία, που κάνουν ιδιαίτερη τη συγκεκριμένη αθλητική συνάντηση:

Το πρώτο είναι ότι θα διδάξει ο καταξιωμένος Γάλλος προπονητής Στεφάν Τραντορί, το δεύτερο ότι στο πλαίσιο του καθημερινού προγράμματος θα γίνει και εξειδικευμένη προπόνηση πάνω στο σερβίς και την υποδοχή και το τρίτο ότι θα μετάσχει ως προσκεκλημένη η σπουδαία Ισπανίδα αθλήτρια Σάρα Ραμίρεζ! Και βεβαίως, η διοργάνωση τέτοιου καμπ με επικεφαλής ξένο προπονητή είναι γεγονός εξαιρετικά σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Η συγκέντρωση προετοιμασίας θα λάβει χώρα από τις 27 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου, που βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ακριβώς επειδή ο σκοπός είναι να γίνει ποιοτική δουλειά πάνω και στις προαναφερθείσες ενότητες οι διοργανωτές τονίζουν ότι ο ενδεδειγμένος αριθμός συμμετοχών είναι έως 25, ενώ θα ήθελαν την παρουσία νεαρών αθλητών και αθλητριών προχωρημένου επιπέδου.

Το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων θ' αρχίζει νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνεται το απόγευμα. Η συμμετοχή στην αθλητική εκδήλωση κοστίζει 200 ευρώ για κάθε αθλητή/τρια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για την σχετική δήλωση ή για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή συζήτηση αναφορικά με το καμπ με τον Γιάννη Καρδιακό στο τηλέφωνο 6932-589217.

Να σημειωθεί ότι η διάθεση του γυμναστηρίου για τη διεξαγωγή του καμπ αποτελεί ευγενική χορηγία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο Στεφάν Τραντορί θ' αναλάβει δουλειά στο καμπ από τις 29 Αυγούστου και θα μείνει μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου. Στην προπονητική του καριέρα έχει να επιδείξει μία σειρά από διακρίσεις, ενώ έχει εξειδικευτεί στο κομμάτι του σερβίς και της υποδοχής.

Είναι έξι φορές πρωταθλητής Γαλλίας με διάφορα κλαμπ κι εμφανίζει πολλά μετάλλια στα αγωνίσματα του απλού και του διπλού από ατομικά πρωταθλήματα της Γαλλίας.

 Είναι υπεύθυνος τεχνικός στο προπονητικό κέντρο του Παρισιού «Sport Study», από το οποίο έχουν περάσει Γάλλοι πρωταθλητές Ευρώπης, όπως ο Λορέντζ και ο Ρομπινό και τεχνικός διευθυντής στις προπονητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή «Val d' Oise», κοντά στο Παρίσι, όπου φιλοξενούνται αθλητές και αθλήτριες από 43 κλαμπ.

Η διεθνής Σάρα Ραμίρεζ, που θα βρεθεί στην Αθήνα από τις 30 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, είναι τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ισπανίας στο απλό γυναικών, ενώ έχει κατακτήσει χρυσά μετάλλια σε όλες τις μικρές κατηγορίες και όλα τα αγωνίσματα πάντα σε εθνικό επίπεδο.

Έχει αναδειχτεί δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ομαδικό νεανίδων και άλλες δύο στο ομαδικό κορασίδων, έχει χάλκινο μετάλλιο στο απλό νεανίδων και ασημένιο στο διπλό κορασίδων επίσης από Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 Επιπλέον, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005 πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό νεανίδων, ενώ εμφανίζει ένα χάλκινο μετάλλιο στο απλό γυναικών από τουρνουά Pro Tour και ακόμα πέντε στο ίδιο αγώνισμα από όπεν του World Junior Circuit.

5 σχόλια:

  1. Ο Ταύρος έχει εδώ και 25 χρόνια μια απ'τις καλύτερες ομάδες στο ελληνικό πιγκ πογκ, με πολλούς καταξιωμένους αθλητές, ενώ έχει κατακτήσει και πρωτάθλημα στις γυναίκες. Στις μικρές κατηγορίες οι επιτυχίες είναι κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα να θεωρείται το μεγαλύτερο εργαστήρι παραγοωγής ταλέντων στη χώρα. Αντί να αξιοποιηθεί αυτός ο πλούτος και να προεκταθεί και στο Μοσχάτο θα κάνουμε καμπ για να πληρώσουν 200 ευρώ τα παιδιά; Αντί να βάλουμε τους προπονητές της ομάδας να μαζέψουν υα παιδιά του Μοσχάτου και να επεκταθεί το άθλημα και στην πόλη μας, εμείς στείνουμε ένα μαγαζάκι για το Γάλλο και την εταιρεία που τον προωθεί; Σε εποχές που ο αθλητισμός βογκάει από την οικονομικήα αδυναμία της πολιτείας να βοήθήσει, εμείς φτιάχνουμε μαγαζάκια; Έτσι αντιλαμβανόμαστε το μαζικό αθλητισμό; Κρίμα, κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η Ραμίρεζ τα κερδίζει τα κορίτσια του Ταύρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα ντε. Γνωριζουν εκει στον Δημο οτι ο Ταύρος έχεις από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα? Δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pros tous anonimous sxoliastes........sas efxaristoume gia ta kala logia oso afora tis omades ping pong mosxatou tavrou alla prepei na diefkrinisoume oso afora to proponitiko camp oti kamia epivarinsi den tha exei o dimos mas para mono kerdos. diladi to iliko pou tha ginei to camp peripou 1000 mpalakia mazi kai ena trapezi agonon kai ena rompot[petaei mpalakia] thameinoun stis omades .EPISIS TAPAIDIA TON OMADON MAS DEN THA PLIROSOUN KATI. sto camp tha erthoun kai apo alles omades opou tha epivarinthoun me ta exoda kai mono tou proponiti apo galia kai tis protathlitrias ispanias[kai protathlitrias evropis stis neanides. TSAKIROGLOU ARIS PROPONITIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. apo ton septevrio i to argotero oktovrio an ilopoiithi i apofasi tis dimotikis arxis oso afora tin episkevi enos xorou pou vrikame sto mosxato tha xekinisoun proponiseis gia ta paidia tis perioxis tou mosxatou .malista eginan kai 2 epideixeis gia to ping pong stis fetines kalokerines athlodiakopes. TSAKIROGLOU ARIS PROPONITIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com