Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Πρόγραμμα Σινέ Κήπος στο Μοσχάτο Δευτέρα 11/07 εώς Τετάρτη 13/07

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ -ΤΕΤΑΡΤΗ 11-13/7 μόνο στις 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο


ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ 2: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΙ ΓΚΑΛΟΡ

Ο Ντιγκς, ένα υπό απόταξη σκυλί της αστυνομίας, στρατολογείται από τη μυστική οργάνωση DOG για να σταματήσει τα σατανικά σχέδια της Κίτι Γκαλόρ, μιας πρώην πράκτορα του οργανισμού αντικατασκοπίας των γατών MEOWS.

ΤΟ ΣΙΚΟΥΕΛ ΤΗΣ… ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ 2001 ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΣΕΝΑΡΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΦΙΛΜ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ. Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ, ΑΒΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.


Δείτε το βίντεο



ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-13/7 μόνο στις 11 μμ

Ο λόγος του βασιλιά (THE KING’S SPEECH) Τομ Χούπερ
Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά του Γεωργίου του 5ου Αλβέρτος, ο οποίος πάσχει από οξύ πρόβλημα τραυλισμού, καλείται να αναλάβει το θρόνο μετά το θάνατο του πατέρα του και την παραίτηση του μεγαλύτερου αδερφού του.

 Ο αλλόκοτος λογοθεραπευτής Λάιονελ Λογκ που θα τον αναλάβει θα προσπαθήσει με τις ανορθόδοξες μεθόδους του να τον βοηθήσει να γίνει ο ηγέτης μιας χώρας η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου.

Σεναριακά στιβαρό δράμα, που εξερευνά τη ραγδαία αλλαγή την οποία έφεραν τα ηλεκτρονικά μέσα στη μέχρι τότε άτεγκτη βασιλική εξουσία –και γενικότερα στην παγκόσμια πολιτική ζωή- με των οσκαρικών προδιαγραφών ερμηνείες των Κόλιν Φερθ και Τζέφρι Ρας να μιλάνε από μόνες τους.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Μ. Βρετανία-Αυστραλία (2010). Πρωταγωνιστούν: Κλιν Φερθ, Τζέφρι Ρας, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Γκάι Πιρς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com