Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ευχαριστήρια από την επιτροπή κατοίκων Μοσχάτου - Ταύρου κατά της καύσης καλωδίων

Μετά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία της εκδήλωσης την 7/6/20011 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει:

(1)        Το Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου κύριο Ευθυμίου που αμέσως αποδέχθηκε την πρότασης μας και με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. στήριξε οικονομικά την εκδήλωση. 

(2)        Τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Δήμου:

(α) ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ κύριο Άρη Κρεμύδα που    σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν την εκδήλωση μας είπε «πέστε μου τι θέλετε από εμένα και εγώ θα το κάνω»

(β) ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ κύριο Κυριαζίδη που ενώ βρισκόταν σε συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ όταν επικοινωνήσαμε μαζί του, δήλωσε μεταξύ αστείου και σοβαρού «αν δεν μας μαζέψουν απόψε, την Τρίτη θα  είμαι κοντά σας»

(γ) ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ κύριο Γρηγόρη Σωπάκη για την άδολη, πολύπλευρη και εποικοδομητική στήριξη που παρείχε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ όλα αυτά τα χρόνια ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους.

(3)        Τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους πρώην και νυν (κυρίους/κυρίες) Ντερέκα, Δαμηλάκο, Δημητρίου, Καραβία, Καπετανάκη, Χρονόπουλο, Φουστέρη, Χάρμπατζη, Βαλαβάνη, Βιβλιοδέτη, Καραφωτιά, Σεϊτανίδου, Μελίστα, Ταταράκη, Μουμούρη (διαμερισματικός σύμβουλος Αθήνας Ανοιχτή Πόλη), Γρούμπα, Ζαμπία, Γεωργιάδης, Ψύλλα, Καλουμένου για την παρουσία τους.  

(4)        Τους τρεις επιστήμονες:

(α)Τον πιο παλιό και πιστό φίλο των κατοίκων του     Ταύρου τον καθηγητή του Δημόκριτου τον κύριο Κατσαρό. Ο οποίος αναβάλει το βαρύ του πρόγραμμα για να προστρέξει και να ενισχύσει τις εκδηλώσεις μας.

(β) Τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής    του νοσοκομείου Ερίκος Ντυνάν τον κύριο Βαρουχάκη,  ο οποίος προσφέρθηκε να διοργανώσει με το Δήμο δωρεάν σπειρομέτρηση για τα παιδιά της περιοχής.

(γ)Τον κύριο Χωματίδη από την εταιρεία ανακύκλωσης, από την ομάδα του οποίου περιμένουμε και σε συνεργασία με τους άλλους φορείς να εντάξει τους ΡΟΜΑ στη νόμιμη ανακύκλωση.


(5)        Τη Γ.Γ. του Υπουργείου Περιβάλλοντος την κυρία Μαργαρίτα Καραβασίλη η οποία είναι ένας υπηρεσιακός παράγοντας με ιστορία, όχι σαν αυτούς που ξέρουμε, αλλά με πάθος πίστη και πείσμα τρέχει από τη μια άκρη στην άλλη, σε μια Ελλάδα που σαπίζει από τα πολλά και σοβαρά περιβαλλοντολογικά προβλήματα.

(6)        Τον Ταυριώτη και φίλο της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, σκηνοθέτη Χρόνη Θεοχάρη για το εξαίρετο φιλμάκι και την βιντεοκάλυψη της εκδήλωσης χωρίς να δεχθεί το παραμικρό αντάλλαγμα.

(7)        Τον βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών, τον θρυλικό Παπαγιάννη Οικονομίδη,  μια εμβληματική μορφή των κινημάτων πόλης, ένας παπάς που έβαλε το ράσο του Παπαφλέσσα για να παλέψει με τα θηρία που μόλυναν με εξασθενές χρώμιο τον Ασωπό. Μετά από πρόσκληση της κυρίας Αλιφιεράκη ήρθε να λαμπρύνει την εκδήλωση και να δώσει κουράγιο στους κατοίκους

(8)         Τη δημοσιογράφο κυρία Χαρά Τζαναβάρα για το συντονισμό της εκδήλωσης και για δυο εξαίρετα δημοσιεύματα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

(9)        Τον ειδικό σύμβουλο του κυρίου Καμίνη κύριο Τάσο Κρομύδα για τη παρουσία του και την τοποθέτηση του.

(10)   Την κυρία Παπαδοπούλου από το Συνήγορο του Πολίτη για την παρουσία και την τοποθέτηση της.

(11)  Τα διαδικτυακά μέσα του Δήμου μας για την προβολή της εκδήλωσης.

(12)   Το ίδρυμα «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ» για τη φιλοξενία της εκδήλωσης και για τη σημαντική μείωση των οικονομικών απαιτήσεων του.

(13) Τις οικογένειες των μελών της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την ανοχή και αντοχή που επέδειξαν μέχρι τώρα.



ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΑΠΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ.   



Υ.Γ. Τρεις μέρες μετά την εκδήλωση λάβαμε email από τη Γ.Γ. του ΥΠΕΚΑ κυρία Καραβασίλη όπου καλούμαστε να συμμετάσχουμε σε ευρεία σύσκεψη στις 17/6/2011 προκειμένου να μπει χρονοδιάγραμμα για το σταμάτημα της καύσης καλωδίων



             ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ         
      ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com