Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Καλοκαίρι στον Ελληνικό Κόσμο στον Ταύρο για παιδιά από 5 εως 12 χρονών

Ναι, είναι αλήθεια... τα αφήνουμε όλα πίσω μας και ξεκινάμε για νέες καλοκαιρινές διαδρομές και εξερευνήσεις, όπως κάθε χρόνο. Και μόνο στον «Ελληνικό Κόσμο» έχουμε αυτή τη δυνατότητα, για δέκα ξεχωριστές ημέρες, για ένα μοναδικό καλοκαίρι.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 12 χρονών και προϋποθέτει μόνο καλή διάθεση και χαμόγελο. Ένα χαμόγελο με το οποίο, άλλωστε, μας καλωσορίζουν και μας φιλοξενούν στο Kέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και φέτος οι μουσειοπαιδαγωγοί.

Παιχνίδια, δράση, δημιουργία και έκφραση είναι όλα όσα αναζητά κανείς για το καλοκαίρι. Φέτος, μπορεί να τα βρει στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη», στις δραστηριότητες των δύο διαφορετικών δεκαημέρων που προτείνονται:

«Ζητούνται καλλιτέχνες...»
«Όλου του κόσμου οι μύθοι ας γίνουν τώρα παραμύθι!»

Επίσης, φέτος -και πρώτη φορά- θα περάσουμε μαζί τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου με το πενθήμερο πρόγραμμα «Μια ανάσα πριν από το φθινόπωρο...», για να ξεκινήσουμε το σχολείο με άλλη διάθεση!

Διαλέγουμε όποια περίοδο θέλουμε και οι διακοπές μας γίνονται μεμιάς ανεπανάληπτες.
Θα τις χάσουμε; Σας περιμένουμε!

Κέντρο Πολιτισμού ''Ελληνικός Κόσμος'' 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Δείτε σχετικό Βίντεο

2 σχόλια:

  1. Είναι από τα καλύτερα προγράμματα που παίζουν αυτή την εποχή και είναι στο Δήμο μας. Αντι να στείλουμε τα παιδιά μας σε μια απροσωπη κατασκήνωση καλύτερα εκεί για να μάθουν και κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com