Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Φωτογραφίες από τον καθαρισμό σήμερα στον Ταύρο

Σήμερα στον Ταύρο εγινε η εξόρμηση για τον καθαρισμό δημοτικών κοινόχρηστων χώρων. Εθελοντές, παιδιά,δημότες και μαθητές φόρεσαν τα γάντια τους και καθάρισαν τους χώρους του Αγίου Γεωργίου, της Παναγίτσας και Τέρμα 72. (Πατήστε εδώ για να δείτε την αφίσα)

Δείτε Φωτογραφίες
Φωτογραφίες:
jekinamekaliteromoschato

4 σχόλια:

  1. Εθελοντες καθαριζαν, υπαληλοι καθαριοτητας αγναντευαν η επιναν μπυρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθελοντες καθαριζαν, υπαληλοι καθαριοτητας αγναντευαν και πληρωνονταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθελοντες για την παραλια,ναι.Για την ενημερωση ναι.Για τους αδυναμους συμπολιτες μας ναι.Για οποιον εχει αναγκη το αιμα μας ναι.
    Αλλα για εργασια που πρεπει να κανουν καποιοι οι οποιοι πληρωνονται ΟΧΙ. Αρκετα. Σηκωνουμε στις πλατες τα βαρη ολων αυτων των κυριων χρονια τωρα.
    Δεν μπορουμε να λειψουμε απο τις δουλειες μας ακομα και οταν ειμαστε αρρωστοι.Ας αδειασουν τα καφενεια και ας βγουν οι τηλεορασεις απο τα συνεργεια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΕΘΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!! ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΟΨΕ 11/4/11 ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΤΑ 5 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ .ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΩΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!

    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com