Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πυροβόλησαν αστυνομικούς στο Μοσχάτο-Νεκρός ο ένας

ΓΑΖΩΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Δ ΣΤΟ ΜΟΣXATO ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ-ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΔΙΕΞΑΓΩΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ JEEP ΜΑΡΚΑΣ VOLVO

Τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που καταδίωκαν ένα γκρι JEEP στο Μοσχάτο, σε κοντινή απόσταση από τη Λαχαναγορά δέχτηκαν πυροβολισμούς από ενόπλους. Οι αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες λίγο πιο πριν είχαν διαπράξει ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ενώ κατάλαβαν πως οι δράστες ήταν οπλισμένοι και τους παρακολουθούσαν διακριτικά, μόνο που οι δράστες τους κατάλαβαν.

Στη συνέχεια το JEEP μπήκε στον παράδρομο του Κηφισού, στο ύψος του Allou Fun Park και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την περιοχή του Ρέντη. Στο σημείο αυτή την ώρα επικρατεί πανικός. Oι δράστες πυροβόλησαν τους αστυνομικούς με όπλα Καλάσνικοφ.

πηγή: newsday.gr

 

4 σχόλια:

  1. χάθηκε ένα 23χρονο παιδί. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ζούμε θεέ μου. πως έχουμε γίνει. Τι σας έφταιγε το παιδάκι ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε σοβαρή κατάσταση, ο ένας εξ αυτών δυστυχώς έχασε τη ζωή του.

    Όπως αναφέρει το δελτίο ειδήσεων του Alter, ο αστυνομικός που έχει τραυματιστεί στο κεφάλι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δεν ανταποκρίνεται στις προσπάθειες ανάνηψης των γιατρών.

    Ο δεύτερος ενδεχομένως να χειρουργηθεί άμεσα, ενώ ο τρίτος έχει πυροβοληθεί ελαφρά στο πόδι και δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

    Η Λαχανογορά του Ρέντη έχει κατακλυστεί από αστυνομικές δυνάμεις όπου έχουν εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπίσμο των δραστων.

    Μάλιστα, έχει σηκωθεί και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ που συμμετέχει στις έρευνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα παιδάκια ρε γαμώτο. ότι και να είναι παιδια είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com