Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Πάλι καίγανε καλώδια οι ΡΟΜΑ του Βοτανικού!!!

Σήμερα(εχθές) το μεσημέρι, περίπου στις 13.00, αυτή η υπέροχη ημέρα, σκιάστηκε απο το δηλητήριο στην ατμόσφαιρα που προήλθε ένεκα της καύσης καλωδίων απο τους ROMA του Βοτανικού.

Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, ο Δήμαρχος κ. Ευθυμίου, η Αντιδήμαρχος κ. Καραβία και ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου κ. Καραφωτιάς ο οποίος πήγε στον καταυλισμό και διεπίστωσε και ο ίδιος το γεγονός της καύσης. Καλώδια βέβαια εκεί καίγονταν και ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα μέρα νύχτα συνεχώς.
Απλή ερώτηση : ΕΩΣ ΠΟΤΕ ;

" Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών "

2 σχόλια:

  1. 1 Έως ότου η κυβέρνηση αποφασίσει να λύσει το πρόβλημα μετεγκατάστασής τους και απογορεύσει την παράνομη πώληση χαλκού κλείνοντας δια παντός κάθε σκραπ ή άλλη επιχείρηση που παραλαμβάνει προϊόντα.Μέχρι τότε ας στείλει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη την ομάδα ΔΙΑΣ ή όλους τους άλλους "φύλακες της τάξης" να περιπολούν και να μαζεύουν τα καλώδια απο τα καροτσάκια.Και μη μου πείτε πως δεν έχουν λεφτά για να πληρώνουν υπερωρίες γιατί μονο η παρουσία της αστυνομίας και του ελικοπτέρου στο ματς ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ κόστισε 1 εκατ.ευρώ και πολλά περισσότερα κοστίζει η παρουσία τους κάθε μερα στην Κερατέα που προστατεύουν τους εργολάβους και ταυτόχρονα ξυλοφορτώνουν τον κόσμο γιατί δε θέλει να γίνει χαβούζα ο τόπος τους!!!Αυτά για το ΠΑΣΟΚ των κκ Ευθυμίου,Κρεμμύδα,Καραβίας,Σούτου, Καραφωτιά ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ και των λοιπών υπερασπιστών του!!!!
    2έως ότου ο πολύς κ.Καμίνης κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του για όλα όσα στο παρελθόν υποστήριζε.Αλλά τότε ήταν εκτός εξουσίας!!!
    3.Έως ότου πάψουν οι κάτοικοι να παραμυθιάζονται από ταξίματα της κάθε εξουσίας!
    Κάτοικος Βοτανικού από την επιτροπή για τη διάσωση του Ελαιώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απάντηση είναι απλή. Η διάθεση για λύση ανύπαρκτη. Το πρόβλημα θα λυθεί όταν το κύκλωμα που εκμεταλλεύεται τους ΡΟΜΑ καταργηθεί και η ανακύκλωση των μετάλλων γίνεται σε πιστοποιημένες επιχειρήσεις, που πληρούν τους όρους προστασίας του περιβάλλοντος. Αλλά αυτό θα πλήξει και αυτούς, που νοικιάζουν τα ακίνητα τους στους σκραμπατζίδες και ολόκληρο το κύκλωμα. Αν ήσουν πακοσυλλέκτης. Ζούσες στις συνθήκες του καταβλυσμού και σου έλεγαν ότι αγοράζω τα καλώδια δυο ευρώ με το πλαστικό, επτά καθαρισμένα τι θα έκανες; Οπότε άστα τώρα τι ψάχνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com