Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΦΩΣΤΗΡΑΣ "Πάντα το 100%"

Την περασμένη αγωνιστική ο Φωστήρας δέχτηκε στο φινάλε της αναμέτρησης (η οποία στιγματίστηκε από επεισόδια) με τον Αιολικό την ισοφάριση σε 1-1 από ανύπαρκτο πέναλτι που καταλογίστηκε.

Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τώρα άπαντες στο αμιγώς ποδοσφαιρικό τμήμα προσπάθησαν να αφήσουν πίσω τους το γεγονός αυτό -αν και, όπως τονίζουν, νιώθουν ιδιαίτερα αδικημένοι από την εν γένει αντιμετώπιση της διαιτησίας φέτος προς την ομάδα τους- επιδιώκοντας να συγκεντρωθούν στο σημερινό εντός έδρας ματς με τους Αγίους Αναργύρους.

"Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, πρέπει πάντα να δίνουμε το 100%" ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" Κώστας Ψυρρόπουλος και συνέχισε: "Η ομάδα παίζει εντός και εκτός έδρας καλά και αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως και στην αυτοπεποίθηση και την καλή ψυχολογία των παικτών. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα (διοικητικό και αγωνιστικό) και αυτό φαίνεται στο γήπεδο".

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του άφησε και αιχμή για τη διαιτησία: "Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, που παρά τις αντίξοες συνθήκες παραμένουν συγκεντρωμένα στο στόχο, εξελίσσονται μέσα από τη διαδικασία της εν γένει λειτουργίας μας και μας κάνουν πιο δυνατούς".

Ο 44χρονος τεχνικός σήμερα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Γιώργου Τερζή (26 ετών, στόπερ) και Βαγγέλη Γκιάτη (24 ετών, μέσος).
sentragoal

2 σχόλια:

  1. ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΙΣ 3 μμ! ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PAIDIA ENISXYSTE TON FVSTHRA THN KYRIAKH. EINAI EPITAKTIKH ANAGKH!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com